FSH hormonu yüksek olanlar Amh hormonunuz kaç ?

Fsh 13.8 amh 1.55 cıktı. Doktorum yumurta rezervimin azaldığını söyledi. Çocuk sahibi olmak için elini çabuk tut dedi. O ayda yumurtam 15 mm kaldı büyümedi. Bende her sabah ac karnıma hayıt otu suyu akşam testere dişli aslan pençesi içtim. Kendimebal çörek otu tarçın karışımı yaptım. Doktorum klomen vermişti onu kullanıyordum. 1. Ay 15 mm kaldı yumurtam buyumedi. 2. Ay bu kullandığım çaylar ve kürler sayesinde 23 mm cıktı. Doktorum birliktelik takvimi verdi. Ama herşey moral bence.

.

Benim fsh en son 4.49 lh 6.34 tü ama amh 22. Diğer ikisi değişebilliyor ama amh değişmiyor diye biliyorum. Pcos tanısında amh çok önemli. Yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları kullanıyorum 2 aydır tutmadı malesef. Bu ay 3. kez deneyeceğim sen hamilelik düşünüyor musun canım ?

Kızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii

Son tahlilime göre:
Fsh: 3.6
Amh: 16

Polikistik overde amh değişebilir canım. Bizim durumumuzda polikistik over ne kadar iyileşirse amh o kadar düzelir diyorlar. Çünkü amh tek başına problemin kaynağı değil, pkonun akıntısına kapılmış bir hormon gibiymiş. Benim de 16 çıktı. 4-5 yıl önce klomen tedavisi gördüm, aşılama yapıldı hiç tutmamıştı şimdi anlıyorum... Yumurtalar büyüyüp çatladığı halde neden aşılama tutmadı demiştik sebebi kalitesiz yumurtalarmış. Amh yüksekken yumurta güzel büyüyüp çatlasa da tutma ihtimali düşük. Ama onu tedavi etmiyor doktorlar malesef. Ben şimdi bir tedaviye başladım. Bunu tedavi eden bir doktor var kitabını okudum. Gördüğüm bütün polikistik overlilere yazmaya çalışıyorum. Linkten özetini okuyabilirsin.

Tamam canım teşekkürler bende bir okuyayım ☺Allah emeğimizi boşa çıkarmasın

Nasil uygulanıyor cnm
Yani açıkçası çok uzun tarifi ama özetlemeye çalışayım. Ben çalışmadığım için geç de kalkıyorum biraz. İki öğün yeterli oluyor. 10 civarı kahvaltı ve 6 civarı akşam yemeği. Kahvaltıda organik yumurta, zeytin, peynir, salatalık, domates ya da menemen, kuruyemiş, bir porsiyon meyve... Akşam yemeğinde de mevsim sebzelerinden bir sebze yemeği veya baklagiller, yanına ev yoğurdu, salata, kuruyemiş, bazen et vb. Genelde bu şekilde. Aralarda bolca su. Ama bunlarla sınırlı değil, kendi damak tadına göre kendi menünü ayarlıyorsun. Kitabını okursan daha iyi aslında.

Kızlar merhaba benim sonuçlarıma bakar mısınız bu sabah kan verdim doktor 1 de gel dedi gittim ama yokmuş doktor yarına kaldı meral ediyorum nasıl değerlerim hiç bir tecrübem yok değerlerle alakalı

Eklentiler

• C7D586FE-FFFA-4D26-A844-80A1866EB29B.png
    219 KB · Görüntüleme: 125
Bu kotu değili benm fshm 40 tan ınmıyor genç yaşta yumrtlk yetmezliği çıktı 1 yıllık evliyim gerçi kendiliğinden adet görmuyordum ve bellı ki dışarıdan aldığım östrojen bana yetmiyor off off 5 gun kolmn kullandım yarın ultrason gırıcem Allah büyüktt bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…