- 19 Şubat 2018
- 1.441
- 1.028
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mavilim2311
-
Ay cok sevindim
Bende ☺ilk gittiğim de canimi çok skmişti ama ikinci de çok güzel motive etti.
E2 degeriniz kac cikiyor kizlar
30 40 a indirmeye calistilar mi yoksa normal mi dediler3. GÜn tahlilimde bi 62 cıktı bi de 73
normal dediler birden fazla dıktora gösterdim sonuclarımı her dönrm farkl olabilir normal dediler30 40 a indirmeye calistilar mi yoksa normal mi dediler
Son tahlilime göre:Benim fsh en son 4.49 lh 6.34 tü ama amh 22. Diğer ikisi değişebilliyor ama amh değişmiyor diye biliyorum. Pcos tanısında amh çok önemli. Yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları kullanıyorum 2 aydır tutmadı malesef. Bu ay 3. kez deneyeceğim sen hamilelik düşünüyor musun canım ?
Son tahlilime göre:
Fsh: 3.6
Amh: 16
Polikistik overde amh değişebilir canım. Bizim durumumuzda polikistik over ne kadar iyileşirse amh o kadar düzelir diyorlar. Çünkü amh tek başına problemin kaynağı değil, pkonun akıntısına kapılmış bir hormon gibiymiş. Benim de 16 çıktı. 4-5 yıl önce klomen tedavisi gördüm, aşılama yapıldı hiç tutmamıştı şimdi anlıyorum... Yumurtalar büyüyüp çatladığı halde neden aşılama tutmadı demiştik sebebi kalitesiz yumurtalarmış. Amh yüksekken yumurta güzel büyüyüp çatlasa da tutma ihtimali düşük. Ama onu tedavi etmiyor doktorlar malesef. Ben şimdi bir tedaviye başladım. Bunu tedavi eden bir doktor var kitabını okudum. Gördüğüm bütün polikistik overlilere yazmaya çalışıyorum. Linkten özetini okuyabilirsin.
Popüler Konu - Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti.
Dr. Felice Gersh, kendisi de PCOS'lu emekli bir jinekolog. Hayatı boyunca çevresinde hep PCOS'lu kadınlar olmuş ve hayali bir gün semptomları bastırmak yerine PCOS'u gerçekten iyileştirecek bir tedavi bulmak olmuş. Emekli olduktan sonra uzun bir süre PCOS nasıl iyileştirilir üzerinde durmuş ve...www.kadinlarkulubu.com
Nasil uygulanıyor cnmBu arada 50 günde FSH 9.1'den 3.6'ya düştü. Sadece Karatay diyeti ile.
Yani açıkçası çok uzun tarifi ama özetlemeye çalışayım. Ben çalışmadığım için geç de kalkıyorum biraz. İki öğün yeterli oluyor. 10 civarı kahvaltı ve 6 civarı akşam yemeği. Kahvaltıda organik yumurta, zeytin, peynir, salatalık, domates ya da menemen, kuruyemiş, bir porsiyon meyve... Akşam yemeğinde de mevsim sebzelerinden bir sebze yemeği veya baklagiller, yanına ev yoğurdu, salata, kuruyemiş, bazen et vb. Genelde bu şekilde. Aralarda bolca su. Ama bunlarla sınırlı değil, kendi damak tadına göre kendi menünü ayarlıyorsun. Kitabını okursan daha iyi aslında.Nasil uygulanıyor cnm
Bu kotu değili benm fshm 40 tan ınmıyorAnladım canım ben bekarım 24 yasındayım 3.gün tahlilim fsh 8 cıktı doktor amh falan istedi ama yaptırmadım kötü cıkarsa moralim bozulur sonuçta daha evlenmeme daha var ilac da kullanmam bu yaşta adetim düzenli ben de akısına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?