- 4 Kasım 2017
- 1.760
- 535
- 34
Inşallah cnm ağzından bal damlıyor gerçekten ne kadar güzel söyledin inşallah en yakın zamanda hayırlı haberleri alabilirim bi mucize olur da benim içinde. Ovulasyon 2 aydır yapıyorum cnm yarın tam 14.gün oluyor ben dün yani 12.gün yaptım ve negatif cıktı (testlerde yumurtlama pik ve çatışmayı gördüm bu iki ay da da) adetim geçen ay 35 günde geldi bu ay erken olacak yumurtlamam erken oldu hala bi düzende değil ama adet ölüyorum bu da güzel bişey. Yumurtlama görmem de güzel bişey. Test konusunda çok haklısın 3-4 gün geçtikten sonra yapmak en mantiklisi boşa kendimi yıpratıyorum benim dün 12 gündü çıkmadığı için artık yok diye düşünüyorum bu ay için cnm. Olsa çıkardı heralde. Yarın regl olmam lazım 14 gün olduğu için yoksa benim düzensiz olduğundan ben tam ne günü olacağımı bilemiyorum tamamen yumurtlamaya göre hesapladım 14.gün regl olunuyor diye geçen ay da tam yumurtlamadan sonra 14.gün regl olmuştum. Bi daha bu kadar erken test yapmayacağım çok üzüldüm negatifi görünce dün çünküEşin haklı canım ben de bu ovülasyon testleri ve gebelik testlerini çok yapıyordum başta ama sonra bıraktım. Biraz gelişigüzel akışına bırakmak daha iyi hem stres de olmuyor bu şekilde. Sana tavsiyem adetin en az 3-4 gün gecikmeden test falan da yapma o şekilde de insan çok beklentiye girdiği için hayal kırıklığı oluyor. Eğer adetin düzene girdiyse zaten yumurtluyorsun demektir. Bu da iyiye işaret bence böyle devam et olumlu sonucunu yakın zamanda alacağına inanıyorum Allahın izniyle inşallah