Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25Kac yaşındasın
yaş ile orantılı değil ama imkansız değerler de değil, diğer hormon değerlerinde önemli tabii
gittim bugün tekrar kan testi istedileryaş ile orantılı değil ama imkansız değerler de değil, diğer hormon değerlerinde önemli tabii
fsh oranim 10.80 cikti menepoz denildi cocuk istiyoruz kısırlık bölümune gonderdiler basina boyle gelen varmi nasil tedavi uyguladilar
Benimde o civar çıkmıştı, diğer değerler nasıl? 10 aşırı yüksek değil
Amh baktırmalısın
Amh için adeti beklemenize gerek yok. Fsh ile kesin menopoz tanısı konmaz amh önemlibi sonraki adet donemimde baktiriyim onuda
bu ay internetten arastirdim hayit tohumu kullaniyorum bide ovulasyon testi yapiyorum bakalim olmazsa bidahaki ay gidicemAmh için adeti beklemenize gerek yok. Fsh ile kesin menopoz tanısı konmaz amh önemli
eskiye oranla azaldi ve 28 gunde bir olurken 25 gunde bir olmaya basladimmerhaba adetleriniz az mi geliyodu yada eskiye oranla azaldimi farkettiniz mi
bende kafama. takmiyorum bu ayda olmazsa hayirlisi zaten 8 gun sonra belli olucakBenim fsh 13 tü 3 hafta önce bebeğim doğdu :) tek fsh bakılarak menopoz denmemeli Allah nasip edecekse hormon falan önemsiz kalıyor bende ümidi kesip kabullenmistim ama nasip gerçekten
Amh baktırdın mı?bende kafama. takmiyorum bu ayda olmazsa hayirlisi zaten 8 gun sonra belli olucak
yok henuz gitmedim adet zamani gidicem zaten bu ay olmazsa bebekAmh baktırdın mı?
Amh için adeti beklemene gerek Yok ama diğer hormonlarına da baktıracaksan ayrı. Yumurta rezervini gösteriyo amh değeri önemli olan o aslındayok henuz gitmedim adet zamani gidicem zaten bu ay olmazsa bebek