FSh-Amh

gg2403

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
21
8
36
31
Kızlar Fsh 7 amh 0.690 bu nasıl oluyor bilginiz var mı ? Doktora görünemedim henüz

Benim de böyleydi. Tüp bebekte çok az yumurta çıkıyor. Sizin folikül sayımı nasıl vajinal muayenede?

normalde amh bu kadar düşükken fsh’ın da yüksek olması beklenir ilginç yani. Folikül kaç tane görünüyor?

Benim de amh 1.56 fsh 9 bu normal mi 27 yaşındayım 1 senelik evliyim ama gebelik yok doktor normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor bu değerler

Salı görün Cem bunuda sorarım size dönüş yaparım
Doktor 6 sağda 7 solda folükül saydı Amh çok güven veren bir test değil sürekli değişebiliyor dedi yani muhtemelen bende yanlış ölçmüş öyle dedi

normalde amh bu kadar düşükken fsh’ın da yüksek olması beklenir ilginç yani. Folikül kaç tane görünüyor?
Doktor 6 sağda 7 solda folükül saydı Amh çok güven veren bir test değil sürekli değişebiliyor dedi yani muhtemelen bende yanlış ölçmüş öyle dedi

Aaa çok iyi çok sevindim benim toplam 10-11 folikül vardı seninki daha iyiymiş hatta :) bence mutlaka başka bir yerde yeniden test yaptır

Aaa çok iyi çok sevindim benim toplam 10-11 folikül vardı seninki daha iyiymiş hatta :) bence mutlaka başka bir yerde yeniden test yaptır
Doktor hiç gereke yok kafana takacaksın dedi birde ben normal kadın doğuma değil infertilite bölümüne göründüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…