FSH 7.8 pcos mu?

merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi?
Bence gayet normal. İçiniz rahat etmezse doktora gösterin ama rahat olun

Bence gayet normal. İçiniz rahat etmezse doktora gösterin ama rahat olun
Tesekkur ederim ama ultrasonda pcos? Seklinde yazilmis. Yani soru isareti konulmus. Suphelenilmis. Cunku ultrasond sol overde periferik yerlesimli milimetrik folikul cikmis. Saclarim sokuluyor acaba kistlerden mi

Saclarim dokuluyor. Hem de tutam tutam. Ultrasonda periferik yerlesimli milimetrik folikul cikti. Sol overde. Pcos? Seklinde yazilmis. Anlamadim.
Hormonal sıkıntınız yok büyük ihtimalle pcos görünümü var sadece buna istinaden insülin direnciniz de varsa bu tamamen saç dökülmesi halsizlik yapıyor bunun dışında D B demir vitaminlerinize baktırın

Hormonal sıkıntınız yok büyük ihtimalle pcos görünümü var sadece buna istinaden insülin direnciniz de varsa bu tamamen saç dökülmesi halsizlik yapıyor bunun dışında D B demir vitaminlerinize baktırın
İnsallah dediginiz gibi çıkar. Sivilcelerim hormonaldi fakat saclarimi bilmiyorim. Ferritinim dusuktu. Kadin olmak cok zor hormonlardan mk vitamin degerlerinden mi kestiremiyorum:( tesekkur ederim 🌸🌸

İnsallah dediginiz gibi çıkar. Sivilcelerim hormonaldi fakat saclarimi bilmiyorim. Ferritinim dusuktu. Kadin olmak cok zor hormonlardan mk vitamin degerlerinden mi kestiremiyorum:( tesekkur ederim 🌸🌸
Rica ederim bunların hepsi bir bütün yani bir tanesinde bile eksiklik yada fazlalık varsa illaki sorun çıkarıyor bünye, inşallah her şey istediğiniz gibi olur, siz tedavilerinizi olun aksatmayın inşallah gerisi gelir 🌹

Rica ederim bunların hepsi bir bütün yani bir tanesinde bile eksiklik yada fazlalık varsa illaki sorun çıkarıyor bünye, inşallah her şey istediğiniz gibi olur, siz tedavilerinizi olun aksatmayın inşallah gerisi gelir 🌹
Allah razı olsun İnşallah. Size de sağlıklık günler dilerim🥰🥰🕊️

Back