Fsh 18 küsur ciktiii,,,,,

sansimvarmiki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
28
15
3
Arkadaslar selam :) fsh 18 küsur cikti testi yaptirmak icin tok karna adetin 3. gunu gittim... test cikmadan (sonuclari aile sagligi merkezinden almistim, ozelde tahlillere cok fazla ucret aliyolar benim de maddi imkanim yok )doktor adetinin 5.gununden itibaren sabah aksam klomen kullan 5 gunun sonunda kontrole gel dedi. Bakalim 5 gunun sonunda test sonuclariyla kontrole gitcem fshyi de dusurmek icin testere disli aslan pencesi kuru yapcam. ben simdiden keten tohumu yiyom adacayi ve arada turk kahvesi iciyom 1 fincan.. Findik, ceviz, kuru kayisi ve kabak cekirdegi yiyom. Aslan pencesi kuru bitince incir kuru yapcam. bunlar benim kisisel recetem :) aceba fsh duser mi? hamile kalir miyim?

Son düzenleme:
Reactions: iiz
benimde 24 doktor yumaurtalarını dondur dedi hatta bende aslan pençesini bi kaç gündür kullanıyorum belki düşer diye kısmet artık
burda yüksek olupta düşünleride duydum acıkcası ondan umutluyum birazda dilerim sanslı gruptandırız bizde

benımde yüksekti ben de aslan pencesı ıctım ama kür yapmadım cay gıbı aralarda ıctım aklıma geldıkce o işe yaradı mı bılmıyorum çunku baktırmadım hormonlara ama gecen ay çörek otu çiğnedim ve bu ay baktırdım hormonlarıma fsh düşmüş 12.24 ten 8.9 olmuş

fsh düşer korkmayın siz amh testıne bakın . amh da sorun yoksa korkmanıza gerek yok

Benim ilk 9,30 çıktı bidaki ay ise 11,30 ve bana direk tüp bebek dendi size ilaç yazmışlar

çörek otunu nasıl ciğnediniz acaba???

çörek otunu nasıl ciğnediniz acaba???

küçük bir kavanoza koydum. işaret parmagımı ıslatıp minik minik aldım geldm gittim çiğnedim ama az az çiğneyin ben ilk seferde çay kaşığı dolusu aldım öyle çok acı oluyor.

bir de haftada 1-2 defa aklıma geldikçe tsstere dişli aslan pençesi içtim. çay gibi demledim çay gibi içtim bir su bardagı kadar içtim.

ama çörek otunu hiç aksatmadım 1 ay devam etttim çok az bile olsa mutlaka çiğnedim. çok çiğnemeniz gerekiyor onun sırrı çiğnemekte yani yogrtla yemek falan fayda sağlamıyormuş .

benim önce 11.28 gıbı bır şey di sonra 12.24 oldu giderek yükselme başlamıştı ama testere dişli aslan pençesini haftada 1-2 defa 1 ay boyunca içtim yanı toplamda 4-5 defa içmişimdir bir de hergun çay kaşığı kadar çörek otu çiğnedim ve 8.9 düşmüş

Benim ilk 9,30 çıktı bidaki ay ise 11,30 ve bana direk tüp bebek dendi size ilaç yazmışlar
bana da öyle dediler ama doğru değil korkmana gerek yok dikkat edersen fsh düşer ben düşrdüm ve çok ta basit düştü. çörek otu çiğne düşer

Testere disli aslan pencesi demi birde nasil kullaniyorsun bebim 1 yil once fsh 9.67 simdi 8.55 cikti birde amh ucreti ne kadar

Testere disli aslan pencesi demi birde nasil kullaniyorsun bebim 1 yil once fsh 9.67 simdi 8.55 cikti birde amh ucreti ne kadar
ben devlet hastanesıne gıttım kadın dogum hastanesı doktor kendı istedi Amh ı ve rahım filmide ıstedı . ikiside ücretsiz

çok teşekkür ederm...tstere dişli aslan pençesini içiyorum.ama bu ara ara vermiştim tekrar arar ara içeyim:))..

çok teşekkür ederm...tstere dişli aslan pençesini içiyorum.ama bu ara ara vermiştim tekrar arar ara içeyim:))..

oda 019 cok iç acıcı degil yani bol bol araştırma yapıyorum suan

eğer kadın dogum hastanelerı , tıp fakülteleri gibi devlet hastaelerıne gıdersenız kadın doğuma ya da jinekologa gitmeniz yeterli değil kadın doğumun infertilite bölümü var oraya giderseniz orada bu konuda uzman doktorlar var ve butun testlerınızde devletten faydalanabılırısnız. amh ve rahım filmi üsretsiz. ama sgk dan faydalanamıyorsanız ben bır hataneye sormustum 200 tl dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…