• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh 10-15 arası iken klomenle hamile kalan var mı?

gozumyolda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
44
12
98
arkadaşlar benim yaş 28,fsh biraz yüksek en son 14 tü klomen tedavisi uyguluyorum aslında her ay yumurtam gelişip çatlıyor kendiliğinden adetlerim de düzenli ama hamile kalamıyorum heralde fsh yüksekliğinden dolayı oluşan yumurta kalitesiz oluyordur.

tüp bebeğe karar vermeden önce başka yollar denemek istedim benim durumumda olup bu yöntemle hamile kalabilen var mı?????

evliliğimin ilk aylarında hamile kalmışım ama hamile olduğumu bilemeden düştü daha da olmadı 3 buçuk yıl oldu hala umutla bekliyoruz.

dua edin ne olur bana umut olacak cevaplar bekliyorum inşaallah

arkadaşlar benim yaş 28,fsh biraz yüksek en son 14 tü klomen tedavisi uyguluyorum aslında her ay yumurtam gelişip çatlıyor kendiliğinden adetlerim de düzenli ama hamile kalamıyorum heralde fsh yüksekliğinden dolayı oluşan yumurta kalitesiz oluyordur.

tüp bebeğe karar vermeden önce başka yollar denemek istedim benim durumumda olup bu yöntemle hamile kalabilen var mı?????

evliliğimin ilk aylarında hamile kalmışım ama hamile olduğumu bilemeden düştü daha da olmadı 3 buçuk yıl oldu hala umutla bekliyoruz.

dua edin ne olur bana umut olacak cevaplar bekliyorum inşaallah

üzerinden baya zaman geçmiş ama :) seninle aynı durumu yaşıyorum ,bu sürede bir gelişme oldumu

Hemde gecen ay ölcturdugumde fsh 22 idi..ilk hamileligimde bitkisel birseyler kullanmistim ama bu sefer tamamen kendiliginden oldu ins saglikli bir sekilde dunyaya gelir

Cok sevindim bugun umut oldu oldu yazdıkların bana , zamanından 2 gün önce gelince kırmızılar çok mutsuz başlamıştım güne .İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin ve sağlıklı sıhatlı alırsın bebişini kucağına.
İlk hamileliğinde ne yapmıştın bitkisel gerçi ben yakında bitki olucam ama kürlerden :)

Cok sevindim bugun umut oldu oldu yazdıkların bana , zamanından 2 gün önce gelince kırmızılar çok mutsuz başlamıştım güne .İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin ve sağlıklı sıhatlı alırsın bebişini kucağına.
İlk hamileliğinde ne yapmıştın bitkisel gerçi ben yakında bitki olucam ama kürlerden :)
Merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Doğal yolla hamile kaldın sanırım. Seni sıkmassam bir kaç soru sorsam,
Yaşın kaç, Fhs'ın kaçtı, kaç ay deneme sonunda başardın bir de hamile kaldığın ay kullandığın özel bir şeyler var mıydı?Çok sordum di mi :(
Vaktin olur da cevaplarına sevinirim.

Canım çok teşekkür ederim.
Doğal yolla hamile kaldım çok şükür.33 yaşındayım fSH ilk ölçtürdüğümde (2014 mayı)26 çıktı doktor zaman kaybetme hemen tüp bebek yaptır dedi.Kötü bi süreçti defalarca ölçtürdüm değişik sonuçlar çıktı 6,2 ye düştü sonra tekrar 19 a çıktı
Çok şükür bu ay hamileyim.En son eylülde tahlil yaptırdım fsh 19 du.
2014 Nisan ayından beri deniyoruz.
Benim fsh yüksekliğimin yanında eşiminde sperm hareti /%50 yavaştı.
Eylülden bugüne
önce soğan kürü yaptım,sonra incir kürü, 2 aydır hayıt+aslanpençesi çayı içiyordum
eşimede 3 aydır keçiboynozu kürü uyguluyorum
ama en çook dua ettim , rabbim kabul etti çok şükür
internette dolaşırken çocuğu olmayanlar 4 hafta üst üste cuma günleri 1000 ya evvel çeksin yazıyodu bide onu yaptım.
Doktorlara kalsa menopoza girmiştim,
Takdir Allahın,HER ŞEYİN EN HAYIRLISI İNŞALLAH
Rabbim tez zamanda sanada nasip eder inşallah

Back