• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Friedrich Nietzsche - Deccal

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
358
40
2my40fo.jpg

Hristiyanlığın yaklaşımına saldıran ve gerçekleri çarpıttığı için bunun, insanlığı yozlaşmaya götürdüğünü belirten Nietzsche, İsa’yı yozlaşmamış gerçek Hristiyan olarak gördüğünü "Deccal" içerisinde ve ilginç bir biçimde ifade ediyor.

Boyut: 627 KB

Okumak için tıklayınız:1rolleyes:

Son düzenleme:
Zaten sanırım Nietzcheye göre İsa ilk,tek ve son hristiyan :)

Nietchenin oldum olası popüler olma sevdasıyla kendini magazinselleştirmiş uyduruk bir felsefi kişilik olduğunu düşünmüştüm.Ama okumak mı gerekir nedir bilemiyorum.Heryerde karşısına çıkıyor insanın...

Zaten sanırım Nietzcheye göre İsa ilk,tek ve son hristiyan :)

Nietchenin oldum olası popüler olma sevdasıyla kendini magazinselleştirmiş uyduruk bir felsefi kişilik olduğunu düşünmüştüm.Ama okumak mı gerekir nedir bilemiyorum.Heryerde karşısına çıkıyor insanın...

bende tam tersini düşünüyorum. popüler olamama pahasına dik ve kendinden emin gurur abidesi. öyle sağlam bir batıl inancı var ki insan ister istemez hayran kalıyor. batıllığına değil boyun eğmezliğine .

bende tam tersini düşünüyorum. popüler olamama pahasına dik ve kendinden emin gurur abidesi. öyle sağlam bir batıl inancı var ki insan ister istemez hayran kalıyor. batıllığına değil boyun eğmezliğine .

bana da tam tersi sağlam duruşu yok gibi geldi hep.Bir kadınla yaşadığı bir aşk falan var mesela,saçma sapan resimler vs.. işte kendini camiada ünlü yapmak adına maymunlaştırmış gibi geliyor bana..saygı duymadım o yüzden hiçbir zaman.

Back