Kontakt Lens Freshlooktan 2 tane renk seçmem gerekiyor..kararsızım..lütfen yardım...

bende kullanmıştım,çok aşırı feci değildi aslında ne yalan söyleyim.. ama doğal da değil tabii yakın mesafeden..

siyah gözümde böyle olmuştular bende yandan da böyle idi....

lkhh.jpg

Nilcim,pure hazel bile bu kadar iyi durup yakıştıysa hareli gri çok daha fazla yakışır,bence bir dene,içinde en doğalı hareli gri bence çok fazla renk karışımı var çünkü,o renk tonu sanırım hiçbir markada yok ben görmedim,sadece bir arkadaşımın kendi mavi-yeşil gözü aynı freshlook hareli gri,haresine kadar pupil büyüklüğüne kadar tıpatıp

Nilcim,pure hazel bile bu kadar iyi durup yakıştıysa hareli gri çok daha fazla yakışır,bence bir dene,içinde en doğalı hareli gri bence çok fazla renk karışımı var çünkü,o renk tonu sanırım hiçbir markada yok ben görmedim,sadece bir arkadaşımın kendi mavi-yeşil gözü aynı freshlook hareli gri,haresine kadar pupil büyüklüğüne kadar tıpatıp

evet berrylipsciğim...kullandığım freshlooklar içinde en beğendiklerim hareli gri ile pure hazeldi...
ve gerçekten hiçbir gri lens freshlookun hareli grisine benzemiyor..gri lenslerdeki renksizlik ve soğukluk yoktu onda..açık mavi açık yeşil arası birşeydi..en ilk lens deneyimime o lensle başlamıştım ve gözlerin çok güzel diyordu insanlar..ve inanırmısın onca senedir nerdeyse denemediğim kalmadı ve freshlook griden aldığım kadar olumlu hiçbir tepkiyi başka lenste almadım..buna soloticalar da dahil...ancak benim en büyük korkum o günlerde o zamanlarda beğendiğim bu lensi bugün alıp da bombeli bulup da soğurmuyum..aklımda kaldığı şekildeki o güzel imajı kafamda yıkılırmı diye korkuyorum...ben iyisimi 2 farklı renk birden almayım da önce 1 kutu kahverengi lens alıyım bakıyım...bombe görünümünü en aza indirir sanırım koyu renk olduğu için...pure hazel daha riskli hem bariz değiştiriyor gözrengini çok sarı da bulabilirim...

Son düzenleme:
Arkadaşlar birkaç tane freshlook kahve resmi buldum...tahmin edersiniz ki gözün genel görünüm rengini değiştirmiyor ancak gözbebeği çevresine sarı bir daire ekliyor...hani hareli freshlooklarda pupil çevresinde sarı daire varya..o gözüküyor...bu bile gözleri biraz daha açık ve parlak göstermeye yeter sanırım...yani hiç de değiştirmiyor değil...

ekledim eklentiye bakalım siz ne düşünceksiniz :KK68:

Eki Görüntüle 182356 $s5000019j.jpg $s5000020n.jpg

son resim solda lens sağda kendi gözü

$img4885p.jpg

Son düzenleme:
freshloook almaya değmez solüsyon için bana kalırsa:) pure hazel yeni aldım ve kutusunda duruo hiç doğal değil pörtlekk.. kahverengi de elegance'ın daha iyi duruodu sanki..
18 liralık solüsyon için paranı heba etme derim

tşk ederim berrylips 'çim...bu hareli gri mi haresiz grimi açık mavi duruyormuş,damarsız ve doğal dedi bana arkadaşım,kötü değil dedi,ama onun gözü orta kahve benim çook koyu kahve bende nasıl bilemem:KK31:nette hangi resimler o dediğiniz lens kafam karıştı:KK53:

tşk ederim berrylips 'çim...bu hareli gri mi haresiz grimi açık mavi duruyormuş,damarsız ve doğal dedi bana arkadaşım,kötü değil dedi,ama onun gözü orta kahve benim çook koyu kahve bende nasıl bilemem:KK31:nette hangi resimler o dediğiniz lens kafam karıştı:KK53:

Hareli gri canım,ama ilk takıldığında göz yadırgıyor biraz,ben souflon solüsyonla kullanmıştım,bir haftaya yakın sürede çok güzel olmuşlardı,belki arkadaşın hareli griden bahsetmiştir,çünkü haresiz freshlook ta düz yeşil yani haresiz yeşilden başka güzel lens yok bildiğim kadarıyla canım

hareli grisi çok güzeldir..lens hayatıma o renkle başlamıştım..diğer griler gibi renksiz ve tatsız durmuyor..açık mavi açık yeşil arasıydılar..ancak haresiz griyi (kurşuniyi) de kullandım ve renksiz ve tatsız bir renkti ve damarlıydı..göz rengini silik bir hale getiriyordu ve hiç mavi durmuyordu...

ellegance ın yeşil tonunu aldım fotolarda çk doğal gözüksede bana bir garip geldi yakından damarlı e belirgin duruyor ama uzaktan gayet güzeldi. kaşınmış lmalıyım ki bir arkadaş freshlook honey al çok doğal süper dedi. gözlerim koyu kahverengi netten honey rengine bakmadan aldım bugün taktım allahım ne kadar berbat yaa. çok kötü bide para verdim adamdan utanıyorum diye iade etmeyeceğim ama bu rengi asla tavsiye etmiyorum....kızlar dikkat

Arkadaşlar aslında ben lens solusyonu alacağım..ancak kahverengi lens sevdam sonucu freshlookun kahvesini de merak ediyorum...
kampanyalı bir satışa rastladım 2 adet freshlook hareli lensin yanında bedava büyük boy solusyon varmış..fiyat da uygun..cazip geldi...

benim sorum...renklerden birisini hareli kahverengi alacağım..diğerini ne renk alayım...gözlerim orta kahve ve fazla iddia sevmiyorum..radikal değişiklik istemiyorum...iyi kaynaşsın..göz rengimi belirginleştirsin yoğunlaştırıcı gibi..

aklımda pure hazel, ametist ve hareli menekşe var..hangisini alayım ?
yoksa 2 tane kahve mi alayım ?
slm bende açık kahve lens arıyorum bulamadım concor sarı aldım dogal ve acık kahve ama gözlerimden tasma yaptı..en sevdigin açık kahve lens markası nedir..

slm fecaboktan concor lensler diye aratırsanız cıkıyor ordan aldım 3 ay falan bekledim çok dogal ama bende tasma yaptı

X