Kontakt Lens Freshlook Turkuaz

YummyValeria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
26
0
arkadaslar freshlook turkuaz lenslerimi aldım sizce güzel mi yoksa değil mi ? Yada söyle soriyim Sizce ametist mi daha güzel olur bana yoksa turkuaz iyi mi ? Kullanan varsa yardım lütfeen

Son düzenleme:
Makyajsız çekmişsin hep fotolarını.Bence makyajını özellikle kalemini likitini çek öyle resimlerini koy.Böyle tabiki de basit çıkar.Eminim ki dediğim gibi yaparsan sana da çok yakışır. bende esmerim yeşil de kullandım gri de fakat turkuaz daha güzel bana göre.:KK66:

Rengini begendim canım benimde uzağı görme sorunum var lens almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl üniversitede kullanmak amacıyla sen lensi niye kullanıyorsun? birde lens kullanmak zararlı diyorlar sence bi zararı olur mu?

ya fotoğraflarda oda karanlık flas yok gece modu acık cok kötü cıkmış normalde bu resimlerle ilgisi yok evet esmerde baya yapmacık ama sacımı sarıya boyamıştım bu lensi kullanırken o zaman doğal duruyordu eğer sarışın yada kumralsanız kesinlikle turkuaz almanızı tavsiye ederim

Eklentiler

• $Snapshot_20131009.jpg
    $Snapshot_20131009.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 404
  • $Snapshot_20131009_5.jpg
    $Snapshot_20131009_5.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 388
Rengini begendim canım benimde uzağı görme sorunum var lens almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl üniversitede kullanmak amacıyla sen lensi niye kullanıyorsun? birde lens kullanmak zararlı diyorlar sence bi zararı olur mu?

kimse freshlooktan memnun olmadığını söylüyor ama ben ilk aldığım 2 hafta zorlandım sonra uyum sağladım hala kullanıyorum. Bi zararı olduğunu sanmıyorum doktorum alerjim olduğunu minimum sürede lens takmam gerektiğini söyledi ama ben cok uzun süre takıyorum buna rağmen hiçbi sıkıntı yaşamıyorum. Lenslerin temizliği yapıldığı sürece bi sıkıntı olmuyor vede ben uykuyada cok onem veriyorum uyku ne kadar iyi alınırsa lens o kadar iyi görüş sağlıyor batma yanma yapmıyor gözler dinlenmiş olduğu için

çok yapay durmuş renginden dolayı .arkadasın dedıgı gıbı acık yesıl tonlar denemelısınız bencede freshlook hareli yeşil gzl deneyebılırsın

hareli yeşil için uzaktan belli olmaz cok koyu diyorlar nette baktığım resimler kadarıylada öyle gerçekten haresiz yeşil deniycem şuan hareli gri kullanıyorum cok garip bi renk gir değil mavi değil yeşil değil bi garip :KK70:

evet haresiz yeşil alıcam ya turkuaz baya yapma ama pekde sevimli keretalar :KK70:

ben şahsen kullandım cnm. doğal bir renk değil ama çok tatlı mavi yeşil duruyor. şuda var freshlook marka lensin her rengi lens olduğu belli oluyor. doğal olmasını bekleme. ama çirkin durmuyor . yeter ki karşıdan rahatsız ediciliği olmasın. ben baya bi kullandım. yeşilde kullandım ama beğenmedim çok soluk duruyor ve hiç belli olmuyor. çok dibine girmeleri lazım. eğer böyle hafif bi değişiklik istersen yeşil, belirgin değişiklik istersen turkuaz derim.

ben şahsen kullandım cnm. doğal bir renk değil ama çok tatlı mavi yeşil duruyor. şuda var freshlook marka lensin her rengi lens olduğu belli oluyor. doğal olmasını bekleme. ama çirkin durmuyor . yeter ki karşıdan rahatsız ediciliği olmasın. ben baya bi kullandım. yeşilde kullandım ama beğenmedim çok soluk duruyor ve hiç belli olmuyor. çok dibine girmeleri lazım. eğer böyle hafif bi değişiklik istersen yeşil, belirgin değişiklik istersen turkuaz derim.

ilk lensim parlak maviydi ben lensim diye bağırıyordu parlamentti bildiğin sonra bal rengi kullandım oda turuncu gibi oldu 3. denemede muhtesem rengi tutturdum gümüş grisi freshlookun en doğal en harika rengi ama ondanda sıkıldım saf ela kullandım o cok doğal ama bildiğimiz ela öyle cok özelliği olan bir renk değil en son turkuaz kullandım sacım sarıyken cok doğal duruyordu makyajla falan harikaydı ama tekrar siyah yapınca sacımı oda yapmacıklastı ama bidaha alırım yapmacık olmasına rağmen harikaydı simdi dimensions sea green deniycem koyu yesil olur bende baya ama hoş olucagını düşünüyorum bide haresiz yeşil deniycem onlarıda begenmezsem hep gümüş grisi kullanırım sanırım.

hareli yeşil için uzaktan belli olmaz cok koyu diyorlar nette baktığım resimler kadarıylada öyle gerçekten haresiz yeşil deniycem şuan hareli gri kullanıyorum cok garip bi renk gir değil mavi değil yeşil değil bi garip :KK70:

hareli yeşil benim gözlerim normalde kahverengi cok hoş hafif acık bi yşil duruyor ve cok doğal. freshlook un butun renklerını denedım nerdeyse en doğalı o grısıde dedıgın gbı hangı tonda olduğu bellı değil

hareli yeşil benim gözlerim normalde kahverengi cok hoş hafif acık bi yşil duruyor ve cok doğal. freshlook un butun renklerını denedım nerdeyse en doğalı o grısıde dedıgın gbı hangı tonda olduğu bellı değil

koyu gördüm ben resimlerde baya bide bi akrabam kullanıyordu iyice soğudum

lensin elbetteki zararı var özellikle göz tabakasına sonuçta yabancı bir madde ama dikkatli ve özenli kullanılırsa bi sorun olmaz bence

X