Kontakt Lens Freshlook Hareli Yeşil

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
Selam kızlar lens kullanmaya başlayacağım optiklere gittiğimde açık kahve gözlerime freshlook hareli yeşil'in doğal duracağını söylediler.bende almaya karar verdim bir süre sonra alacağım. sizden güzel makyaj önerileri bekliyorum ayrıca bu lensi kullanan varsa fotoğraf eklerse seviniriim

6 senelik lens kullanıcısıyım deneyip hüsrana uğradığım bir sürü lens oldu bunları çoğuda hareli lensler. Optikçiler size daha doğal durduklarını söyleyebilir etrafındaki haresi yüzünden ama inanın ben o hareli lensleri taktığım zamanlar arkadaşlarım yandan gözlerime baktığında anında lens olduğunu anlıyorlardı çünkü çok pörtlek duruyo. Ama bugüne kadar lens takıyorum deyipte inandıramadığım dibime kadar girip hala lens olduğunu anlamadıkları tek bi lens var oda Rainbow-fıstık yeşili. Resminide seninle paylaşiyim umarım yardımcı olur, ha illa dersen ben freshlook alıcam haresiz yeşili tercih et derim hemde hareli olandan daha açık bir yeşil durduğunuda söylemeliyim.

uzaktan resmini koydum yakından nasıl durduğunu googleda aratırsan bulabilirsin

Gözlerinde problem yoksa kullanma bence.Aynı lensleri kullandım ama gözü kurutuyo ve net göremedim.Belki gözüm bozuk değil sırf renk olsun diye taktığım için bunalık görüyodum.Ayrıca bir müddet sonra batma ve kuruluk yapıyor.Ama hevesini kırmak istemem çünkü bende çok hevesle aldım tadına baktım sonra almadım bir daha :) Doğal duruyor kendini belli etmiyor hem fiyatlarıda uygun. :78:

Hareli yesil cok belli olan bir renk degil dogal durduğu tartışılmaz ama ben sevmiyorum hareli mavi kullanmıştım oda dogal duruyor şimdiki lensim turkuaz

renk belli belirsiz duruyor uzaktan dogal fakatt biraz yaklaşınca lens oldugu hemen anlaşılıyor pek tavsiye etmem. yeşil istiyorsanız solotica hidrocharm mel rengi hem doğal hem de çok güzel bir yeşil nakit sıkıntınız yok ise solotica edinmenizi öneririm

Ben de kullaniyorm yandan bakinca biraz portlek duruyor ama yine de fena sayilmaz

Eklentiler

• $2012-10-16 16.18.49-1.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 8.996

ben de haresiz istiyorum ama foto bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…