bakırköyde nerde bulabilirim acaba ????
canım be şuan istanbulda sadece kanyonda olduğunu duydum..onun dışında ben şuan eskişehirdeyim,okuyorum burda, dün espark a gitmiştim bir de orda war..başka da şubesi yok sanırsamfisfisfis
sağol canım tşk ederim yolum düşersem muhakkak uğrayacağım parfümleri ve kremleri merak ettim a.s.
kızlar bugün tesadüfen girdim hayran kaldım ürünlere...miss gibi sabunlar kesilerek gramla satılıyo,alkol içermeyen mükemmel kokan parfümler,şu selülit giderici yosun sabunu..ama biraz araştırmak istedim almadan..özellikler ellerime bi krem sürdü ordaki bayan ve dediki 3gün boyunca ellerinizi yıkadığınız halde geçmez dedi:1shok: şaşırdımmm..
merak ettim sizlerden gören bilen kullanan warmı??
wallahi innova ve clinque cilt ürünleri aldığıma pişman oldum bunları görünceklava:
canım bu bahsettiğin kremin adı nedir? kokusu gerçekten kalıcı mı? bana çok yakın çünkü kanyon. uğrayıp bakarım adını verebilirsen
canım bu bahsettiğim sabun..adı yok aslında..yani fresh line adlı mağazaya giriceksin, yağ yakan sabun diceksin hemen gösterirler..sadece sabunda değil bi sürü ürünü daha war..
yazında ellerime bir krem sürdü ve üç gün boyunca yıkasan da kokusu gitmez dedi yazmışsın. bende o yüzden sordum. yoksa fresh line daha önce bir iki kere gittiğim bir yer zaten. ilgimi çeken bir ürünü olmamıştı. ben lush ürünlerini daha çok seviyorum. eğer kokulu ürünlere ilgin varsa mutlaka bakmalısın. tavsiye ederim.
a.s.
bu konu acılalı cok olmus ama ben yınede yanıtlamak ıstedım. ben fresh lıne urunlerıyle yenı tanıstım sayılır. sımdıye kadar saclarım ıcın kullanmadıgım urun kalmadı buna kerastas ve loreal dahıl hıc bır urunden freslıne kadar memnun kalmdım. resmen mucuze saclarım yumusacık ve guclu oldu. arkadaslar gercekten tavsıye ederım. tamamen bıtkısel urunler. sımdı yuzum ıcın maske ve bakım urunlerı aldım onları denıyorum mukemmel benımkısı gıbı sorunlu bır cıldı duzeltmeye basladı. super herkese tavsıye ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?