M
melisxes
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melisxes
kızlar french nasıl yapılıo ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız hepp yaptım ama olmadı olmadı olmadıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben yapıorum sürekli ilk başta şeffaf renkte koruyucu ve parlatıcı sürüorum daha sonra tırnaklarımın uzamış olan yerlerine kireç beyazzı ojeyle düzgün şekilde bi şerit çiziyorum oda biras kuruduktan sonra yaa süt beyazı yada açık pembe somon rengi krem rengi bej rengi ojeyle bütün tırnağımı boyuyorum bugün kırmızı ojelerim var yeni sürdüm sana bi ara resimli anlatım yapiiiim okhihoyyyt
şayet yapamıyorsan bant yapıştır tırnak uçlarını açıkta bırak. ucuna flormar 310 sür. bantları çıkarınca komple tırnağına 319 sür.. oldu bitti. ben iki kat sürüyorum 319 daha hoş oluyor..
cnm ben yapıorum sürekli ilk başta şeffaf renkte koruyucu ve parlatıcı sürüorum daha sonra tırnaklarımın uzamış olan yerlerine kireç beyazzı ojeyle düzgün şekilde bi şerit çiziyorum oda biras kuruduktan sonra yaa süt beyazı yada açık pembe somon rengi krem rengi bej rengi ojeyle bütün tırnağımı boyuyorum bugün kırmızı ojelerim var yeni sürdüm sana bi ara resimli anlatım yapiiiim okhihoyyyt
şayet yapamıyorsan bant yapıştır tırnak uçlarını açıkta bırak. ucuna flormar 310 sür. bantları çıkarınca komple tırnağına 319 sür.. oldu bitti. ben iki kat sürüyorum 319 daha hoş oluyor..
kıslar ben dün bi kalel aldım , tırnak uçlarına beyaz şerit çekmek için..
ucu yaklaşık yarım cm kalınlığında fırça ..
içindeki ojemidir artık endir bilmiyorum ama tek darbede bembeyaz oldu tırnak uçlarım..
ve hemen kuruyo 1 dk bile sürmeden..
dün akşam bi denedim nasıl diye..
h.sonu tüm tırnaklarıma uyguliycam gösteririm resmini..
sanırsamki kullanışlı bişi emme accık tuzlu ya..
17 tl bi kalem. benneyaptımki
kıslar ben dün bi kalel aldım , tırnak uçlarına beyaz şerit çekmek için..
ucu yaklaşık yarım cm kalınlığında fırça ..
içindeki ojemidir artık endir bilmiyorum ama tek darbede bembeyaz oldu tırnak uçlarım..
ve hemen kuruyo 1 dk bile sürmeden..
dün akşam bi denedim nasıl diye..
h.sonu tüm tırnaklarıma uyguliycam gösteririm resmini..
sanırsamki kullanışlı bişi emme accık tuzlu ya..
17 tl bi kalem. benneyaptımki
[/URL][/IMG]
ahanda resım budur..
Nailene French Tip Pen Kit ..ürünün adı da bu..
ve çok kullanışlı bişi kıslar iyiki almısım ..
kalem gibi çizdi tırnak uclarımı ve sanıyede kurudur ..
,:lepi: