- Konu Sahibi firarperesttt
-
teşekkürler hemen yapacağım :)
Eki Görüntüle 268193
tşk. Bilgi için ne kadar ?benimde yapasım var, kurutucunun sadece kurutma özelliğimi var?
Eki Görüntüle 268193
tşk. Bilgi için ne kadar ?benimde yapasım var, kurutucunun sadece kurutma özelliğimi var?
Flormarın sitesinde baktım 8,01 TL yazıyo ben sadece kurutma özelliği olduğunu biliyorum ama İlla oje kurutucu şart değil ki biraz fazla beklersin kurur ojen yani
Burda okudum ve bende denedim oldu valla :)
Flormarın sitesinde baktım 8,01 TL yazıyo ben sadece kurutma özelliği olduğunu biliyorum ama İlla oje kurutucu şart değil ki biraz fazla beklersin kurur ojen yani
oje kurutucu bu durumda olmazsa olmaz değil ama çabuk kuruduğu için bozulma riski yok emeğiniz boşa gitmez .(genelde ben nezaman french yapsam bişey olur ve bozulur bende sinir krizine girerim bu kurutucuyu özellikle bu nedenle kullanın diyorum )
oje kurutucu bu durumda olmazsa olmaz değil ama çabuk kuruduğu için bozulma riski yok emeğiniz boşa gitmez .(genelde ben nezaman french yapsam bişey olur ve bozulur bende sinir krizine girerim bu kurutucuyu özellikle bu nedenle kullanın diyorum )
Tabi ya o benimde başıma geliyo çok uğraşarak o çizgiyi çiziyosunuz sonra bozuluyo falan bide şöyle bişi oluyo kireç beyazı tam kurumadan üstüne diğerini sürünce kayıyo falan aslında oje kurutucu çok işe yarıyomuş ya
Adım,adım nasıl yapıldığının fotosunu atsan, çok memnun olurdum
Adım,adım nasıl yapıldığının fotosunu atsan, çok memnun olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?