• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

French manikür yapımı...... daha kolayı yok!!!

firarperesttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
67
0
36
Hatay
öncelikle kireç ojeyi tırmak uçlarına istediğiniz kalınlıkta sürüyorsunuz.sonra bir kulak çubuğunu asetona batırıp ojenin fazlalığını düzeltiyorsunuz...oje kurutucu sprey ile bu kısmı sabitliyorsunuz.(ben avon kullanıyorum).daha sonra üst rengi sür tekrar oje kurutucu uyguluyorsunuz ..işte kusursuz bir french manikür..
kuaför de neymiş ...inanın dışarda manikür yaptırmak aklınıza bile gelmiycek ... şimdiden kolay gelsin

Oje kurutucu ilk kez duydum yoksa bu şeffaf ojemi?

Oje kurutucu ilk kez duydum yoksa bu şeffaf ojemi?

$2871-4605-large.jpg

Bu flormarın oje kurutucu spreyi canım böyle bişi bazıları damla gibi oluyo sanırım avonun ki

ben avon sprey oje kurutucusunu kullanıyorum çok memnunum .tekte tırnaklara sıkıyorsun biraz bekletip sabunla yıkıyorsun ozellikle çift kat sürülen ojelerde etkili oluyor

Flormarın sitesinde baktım 8,01 TL yazıyo ben sadece kurutma özelliği olduğunu biliyorum ama İlla oje kurutucu şart değil ki biraz fazla beklersin kurur ojen yani

oje kurutucu bu durumda olmazsa olmaz değil ama çabuk kuruduğu için bozulma riski yok emeğiniz boşa gitmez .(genelde ben nezaman french yapsam bişey olur ve bozulur bende sinir krizine girerim bu kurutucuyu özellikle bu nedenle kullanın diyorum )

oje kurutucu bu durumda olmazsa olmaz değil ama çabuk kuruduğu için bozulma riski yok emeğiniz boşa gitmez .(genelde ben nezaman french yapsam bişey olur ve bozulur bende sinir krizine girerim bu kurutucuyu özellikle bu nedenle kullanın diyorum )

Tabi ya o benimde başıma geliyo çok uğraşarak o çizgiyi çiziyosunuz sonra bozuluyo falan bide şöyle bişi oluyo kireç beyazı tam kurumadan üstüne diğerini sürünce kayıyo falan aslında oje kurutucu çok işe yarıyomuş ya :1:

Adım,adım nasıl yapıldığının fotosunu atsan, çok memnun olurdum

ben 5 dakikada normal biçimde sürüp cilasınıda atıyorum:D ama arkadaşın konusundan anladığım kadarıyla, öylesine düz sürüyosun kireç beyazı ojeni tırnak ucuna, kuruduktan sonra kulak pamuğuna aseton döküp düzeltiyosun düz görünmesi için. yani alta taşanları siliyorsun. üstüne de rakı beyazını sürüyosun sanırım

maalesef benim pc taka olduğu için foto yükleyemiyorum fakat arkadaş cevap vermiş. aynen dediği gibi kireç ojeyi düz olarak rasgele sür.sonra kulak çubuğunu asetona batır ve sil .
burada okuyup yapan arkadaşlardan biri resim yükleyebilirsebenim yerime.. süper olur.

aklıma gelmişken söyliyim bu yöntem ayak tırnaklarında daha rahat uygulanıyor .(elde uygularken sol el zor kullanıldığı için).pratik yapmak adına ayak tırnaklarınıza uygulayın eliniz alışınca el tırnaklarınıza ne kadar kolay uyguladığınızı göreceksiniz.. :)))))))))))))

Birde kireç ojemi istiynruz satıcıdan ,bu ayrıntıyı yazdığın iyi olmuş,benim gibi bilmeyen ama öğrenmeye ve araştırmaya hevesliler için, bayram için süslenirken uygulayacağım,insan kendini kraliçe gibi hissediyor

ben her sürekli farklı oje deniyorum.mesela şuan elimde flormar300 pastel 03 alıx avıen60 var üst rengi de farklı şeyler deniyorum mesela flormar plus quartz093 aldım en son güzel bi renk .
genellikle parfümeriden değişik tonlar deniyorum bazen sedefli bazen simli o anda nasıl eserse.

Back