• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

freeshoptan parfüm alan var mı?

acibiber2053

kış büyüsü...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
1.456
25
358
40
Kocaeli
free shoptaki parfüm fiyatları daha uygun peki ya orjinaller mi?kullananlarınız var mı? hiç sahtesiyle kerşılaştınız mı?
duty free satan bir elemandan kendime lacoste pink ve gucci rush eşime hugo boss un ve lacoste nin parfümlerini aldık.kendisine hediye geldiğini söyledi ve uygun fiyata aldık kokusu hiç kalıcı değil.ama eleman duty freede çalışıyor ve her şeyiyle üstündeki etiket falan.uuff ya kazıklandık mı yoksa kalıcı mı değil bu parfümler.(hele de eşiminkiler?

Son düzenleme:
güvendiğin birine getirt derim ben. havaalanı gümrüğü ve kapıkulede fiyat farkı oluyor baya. chanelin bir parfümünde de kapıkuledekilerin altındaki damga gümüş rengi, fransadakilerin altındaki altın rengi. sahte mi bilmem ama fark olmuyor değil. kokularına gelince benim kullandığım orijinaliydi sanırım 3 gün çıkmıyordu. piyasa fiyatıyla freeshop arasında 100 tl oynamıştı

Freeshoplarda orjinal olur. Senelerce kullandım asla sahte çıkmaz. Ama aldığınız kişi güvenilir mi, freeshoptan değil de başka yerden alıp satmış olabilir.. Her parfüm çok kalıcı değildir, hala kullandığım orjinal ama kalıcı olmayan kokular var. Siz bu parfümleri daha önceden kullanmadınız mı? Kokusundan da anlamanız lazım orjinal olup olmadığını.

Freeshoplarda orjinal olur. Senelerce kullandım asla sahte çıkmaz. Ama aldığınız kişi güvenilir mi, freeshoptan değil de başka yerden alıp satmış olabilir.. Her parfüm çok kalıcı değildir, hala kullandığım orjinal ama kalıcı olmayan kokular var. Siz bu parfümleri daha önceden kullanmadınız mı? Kokusundan da anlamanız lazım orjinal olup olmadığını.
hayır kullanmamaıştım daha önce başka bir yerden gidip koklayıp karşılaştırayım.cevap için teşekkrüler

güvendiğin birine getirt derim ben. havaalanı gümrüğü ve kapıkulede fiyat farkı oluyor baya. chanelin bir parfümünde de kapıkuledekilerin altındaki damga gümüş rengi, fransadakilerin altındaki altın rengi. sahte mi bilmem ama fark olmuyor değil. kokularına gelince benim kullandığım orijinaliydi sanırım 3 gün çıkmıyordu. piyasa fiyatıyla freeshop arasında 100 tl oynamıştı

hım anladım canım saolasın ben bir araştırayım bu durumu

size ve bütün bilgisi olan arkadaşlara soruyorum .
freeshopta parfüm fiyatları genelde nasıl oluyo.

yani normal fiyatıyla freeshoptaki fiyatı arasında genelde ne kadar fark oluyo?

size ve bütün bilgisi olan arkadaşlara soruyorum .
freeshopta parfüm fiyatları genelde nasıl oluyo.

yani normal fiyatıyla freeshoptaki fiyatı arasında genelde ne kadar fark oluyo?

Valla canım ben uzun zamandır yurt dışına çıkmadım, kimseye de sipariş vermedim. Eskiden gerçekten çok fark oluyodu nerdeyse yarı yarıya. Hatta cilt bakım ürünlerinin çok daha ucuz olduğunu da gördüm, arada uçurum vardı yani ama sonradan duyduğuma göre eskisi kadar ucuz değilmiş. Emin değilim ama bu konuda sadece duydum.
Burdan bakabilirsiniz fikir olur atu Duty Free

Anlamak için kullandığım parfümün strawberry ve atü fiyatlarına baktım.
Strawberryde 33£
Freeshopta 58£

strawberryde yılbaşı indirimi var o yüzden de olabilir ama baya fark var, kargoyu da koysak üstüne yine 37£ yapar en fazla, fark 21£ onunla da 30luğunu alırım bir 100ml bir 30ml parfümüm olur kaydirigubbakcemile2
Masrafa girmeye hiç niyetim yoktu ama tutamıcam artık kendimi akannehir

bende yıllardır free shop tan alıyorum parfümlerimi. şimdiye kadar hiç sahtesiyle karşılaşmadım. fiyatlar da çok çok uygun bence. Türkiye fiyatlarından yarı yarıya hatta bazıları daha da düşük.

bende senelerdir hep alirim hic sahteye rastlamadim..orada deneme amacli kullanip kokusuna bayildigim sonrada kaliciligi olmayan parfumde gordum..50-80$ arasiydi sanirim aldiklarim free shopta..diorun..netten tr fiyatina bakiyorum cok daha pahali min.boylari.
dun yilbasi dolayisiyla birkac parfum burada indirimdeydi mesela aklimda kalan dior poison tr fiyati 70 tl falan geliyor..50ml sanirim yada 75lik olabilir.nette 170 tl 50 lik

Anlamak için kullandığım parfümün strawberry ve atü fiyatlarına baktım.
Strawberryde 33£
Freeshopta 58£

strawberryde yılbaşı indirimi var o yüzden de olabilir ama baya fark var, kargoyu da koysak üstüne yine 37£ yapar en fazla, fark 21£ onunla da 30luğunu alırım bir 100ml bir 30ml parfümüm olur kaydirigubbakcemile2
Masrafa girmeye hiç niyetim yoktu ama tutamıcam artık kendimi akannehir

yani asıl öğrenmek istediğim yurtdışına çıkan bir arkadaşıma aldıracağım için ona ne kadar para vermem gerekiyo. oyüzden öğrenmek istiyorum.tahmini ne kadar vermeliyim..??

birşey daha soracağım edp edt ne demek?:utangac:

yanlız burdaki fiyatlar vergili. çünkü online satışta gümrüksüz satmak yasak. o yüzden yerinden alınca çok daha ucuz.

hımm ben çok iyi bilmiyorum bu siteyi, fiyatlar freeshop fiyatı sandım, online satış da mı yapıyolarmış fisfisfis

yani asıl öğrenmek istediğim yurtdışına çıkan bir arkadaşıma aldıracağım için ona ne kadar para vermem gerekiyo. oyüzden öğrenmek istiyorum.tahmini ne kadar vermeliyim..??

birşey daha soracağım edp edt ne demek?:utangac:

Valla canım ben atü fiyatları geçerli sanmıştım ama değilmiş. Aslında şu da var arkadaşın nereye gidecek? Ülkelerde de fiyat değişir havalimanlarında da. O yüzden sen yine atü sayfasına bak üç aşağı beş yukarı fikir edinir ona göre para verirsin, tam miktarı tutturamıcaksın zaten.

edp daha yoğun daha kalıcı canım

Bir parfümün kalıcılık farklılığı,içerdiği parfüm yağlarının konsantresi yani miktarlarından kaynaklanır.Parfüm yağlarının en yoğun olarak kullanıldığı ürün parfümdür.Eau de Parfum onu takip eder,daha sonrasında Eau de Toilette gelir. Onun ardındanda Eau de Cologne ve son da After Shave en düşük parfum yağı içeren kokudur.Gunduz ve gece farklı kokular kullanmak isteyen kişilere EDT önerilebilir.

Parfüm Esansı

Eau De Parfum ( EDP) %10-%20
Eau De Toilette (EDT) %8-%10
Eau De Coloğne (EDC) %3-%8

teşekkür ederim the she.

arkadaşım amerikaya gidicek. daha almak istediğim parfümüde bilmiyorum açıkçası. givenchy abso. irrestible merak ediorm ama bakalım?

bende freeshoptan alıyorum çokda uygun fiyata ordaki bütün parfümler zaten orjinal hiç sorunla karşılaşmadım daha. hatta yine alıcam bekliyorum sabırla burdan almamak için :)

Back
X