Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pcosum malesef. Belirli bir gün veremiyorum gecikti diyemiyorm en son 28 ocak regl oldumRegliniz geçti mi yada kaç gün var ?
Hafif bi çizgi var ama kan verin bence kesin sonuç olurpcosum malesef. Belirli bir gün veremiyorum gecikti diyemiyorm en son 28 ocak regl oldum
Biliyor musun o kadar inancım kalmadı ki hani o 2 koyu çizgi görmeden gitmek istemiyorum artıkHafif bi çizgi var ama kan verin bence kesin sonuç olur
O zaman bekleyeceksiniz 2 günde 1 sabah ilk idrarla yapın koyulaşma takip edinBiliyor musun o kadar inancım kalmadı ki hani o 2 koyu çizgi görmeden gitmek istemiyorum artık
Umarım koyulaşırO zaman bekleyeceksiniz 2 günde 1 sabah ilk idrarla yapın koyulaşma takip edin
Freely’nin strip testlerinden 20 tane yapmıştım hepsi pozitifti ama hamile değilim.En iyisi kan verip netleştirmek.En güvenilir diye freely awox ve predictor bile yaptım pozitiftiEki Görüntüle 3552880
Kızlar hiç mi freely ile gebeliğini öğrenen yokyine yalancı çizgi mi acaba. Dün akıntım olmuş ama sırf su şeklinde bi ara altıma mı yaptım be diye sorguladm kendimi. Akşam bu durumu yaşadım sabah test yaptm ama freely
aslında en iyisi kaset testFreely’nin strip testlerinden 20 tane yapmıştım hepsi pozitifti ama hamile değilim.En iyisi kan verip netleştirmek.En güvenilir diye freely awox ve predictor bile yaptım pozitifti
Hamile misinizzFreely beni hiç yanıltmamıştı varsa var yoksa yoktu. Fakat awox ile beraber yaptığımda awox kırmızıyı net çıkarırken freely o kadar net çıkarmamıştı.
Bence en iyisi kan testi kasetler de yanıltıcı çıkıyor güvenimi çok kırdılar kasetlerim 3. Dakikada pozitif vermesine rağmen malum negatif sonuç.Gercekten kızlar kim gebelikten şüpheleniyorsa direk kan versin bu çok umut kırıcı bir durum kimse yaşamasınaslında en iyisi kaset test
Evet.Hamile misinizz
Sağlıkla alın kucağınıza
Çok şaşırdım o kadar koyuluğa negatifi görmüş olmanıza. Haklısınız duygularımızla oynanıyor resmen.Bence en iyisi kan testi kasetler de yanıltıcı çıkıyor güvenimi çok kırdılar kasetlerim 3. Dakikada pozitif vermesine rağmen malum negatif sonuç.Gercekten kızlar kim gebelikten şüpheleniyorsa direk kan versin bu çok umut kırıcı bir durum kimse yaşamasın
İnşallahhh siz hamilesinizdir bazılarında doğruyu da göstermiş üzülmeyinÇok şaşırdım o kadar koyuluğa negatifi görmüş olmanıza. Haklısınız duygularımızla oynanıyor resmen.![]()
İnşallah yaİnşallahhh siz hamilesinizdir bazılarında doğruyu da göstermiş üzülmeyin
Başka marka alıp deniyim yarınMutlu haberinizi paylaşın bizimle de bekliyoruz![]()