Adet günüm yarın gösteriyor ama pek düzenli sayılmaz. Bu ay yumurtlama takip etmedim ama 30. Döngü günümdeyim 25-35 arası adet olurum geneldeÇizgi var gebelik var gibi erken mi yaptınız acaba
Ay inşallah vardır ya heycanlandım uzun zamandır bunu bekliyorum nisan ayında kimyasal gebelik geçirmiştimVar gibi duruyor ama sanki çok yeni
İnşallah teşekkür ederimiki gün arayla test yaparak takip edin bence gebeliğiniz yeni başlamış gibi duruyor inşallah gittikçe artar ve kan testi verirsiniz
Kalbinizden geçene kavuşursunuz inşallahAy inşallah vardır ya heycanlandım uzun zamandır bunu bekliyorum nisan ayında kimyasal gebelik geçirmiştim
ben de hep silik çıkardı ama gebe değildim umarım sizin vardırMerhabe freely strip test kullanan var mı ? Bugün 5. Ye yapıyorum ve hepsi hemen hemen böyle çıkıyor ama emin olamadım
Ay valla kafayı yedim testlere o kadar inancım yok kiBen de hemen gordum
Allahım ağzından bal damlıyor inşallah öyledirBen bu testten yapmıştım böyle silikken kanda 16 çıkmıştı hcg vardır bence
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAllahım ağzından bal damlıyor inşallah öyledirbeni sevindirdin şuan allahta seni sevindirsin
Amin inşallahAmin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Var bence canim idrar seyreklesir ya gitgide o yuzden sık sık yaparsan cikmaz belkiAy valla kafayı yedim testlere o kadar inancım yok kişimdi üstteti test 2 saat önce ortadaki 1 saat önce. Bu en alttaki ise su ile yapılmış bi test. Test bozuksa sudada çizgi çıkarır diye düşündüm ama onda çizgi yok
Ben kullandım canım gecikmenin 2. Gününde ikinci çizgi çıktı hemen kann verdim ama bende çıkmadı inşallah senin vardırMerhabe freely strip test kullanan var mı ? Bugün 5. Ye yapıyorum ve hepsi hemen hemen böyle çıkıyor ama emin olamadım
Ne yaptın canım son durum nedir ? Benimde testler böyle çıkartıyorAmin inşallah