Hayır bu test güvenilir bence ben bu ay bununla öğrendim hamileligimi tıpkı senin gibi cizgim vardıTest yaptım ilk iki dk da böyle oldu koyulaşinca biraz daha belli oldu ilk defa böyle oldu normalde hep kuruma çizgisi görürüm bu sefer kırmızılık dağılır dağılmaz gördüm bu marka test kulanan var mı yalancı pozitif veriyor mu
Regl ne kadar var ?Test yaptım ilk iki dk da böyle oldu koyulaşinca biraz daha belli oldu ilk defa böyle oldu normalde hep kuruma çizgisi görürüm bu sefer kırmızılık dağılır dağılmaz gördüm bu marka test kulanan var mı yalancı pozitif veriyor mu
Reglim düzensiz dir bide bu ay klomen kulandim ikinci kez yani bu marka yalancı pozitif vermiyor mupozitif görünüyor regl gectı mi
Yaa ne güzel sağ salim alın kucaginizaRegl ne kadar var ?
Düzensiz dir ama en son 27 Kasım da oldum bir ay i geçti uygulama 5 gün geçti diyor ama ben testi 2 gecmişken yaptım 3 gün geçti üstünden ama resimler o gununRegl ne kadar var ?
Hamile olabilirsin kuzum kan vermelisin bence silik de olsa çizgi varDüzensiz dir ama en son 27 Kasım da oldum bir ay i geçti uygulama 5 gün geçti diyor ama ben testi 2 gecmişken yaptım 3 gün geçti üstünden ama resimler o gunun
Şimdi farklı bı markanın testini yaptın negatif galiba yarın tekrar yapacamHamile olabilirsin kuzum kan vermelisin bence silik de olsa çizgi var
Şimdi test yaptım tekrar pembelik gidince iyice silik çizgi cikti su içtim çay ictim testin markası da softec diye bir markaHamile olabilirsin kuzum kan vermelisin bence silik de olsa çizgi var
Normalde testlerde 5 dakika bekliyorsun 5 dakika içinde silik de olsa bir çizgi çıkıyorsa pozitif 5 dakikanın üzerinde çıkarsa negatif kuruma çizgisi oluyor o yaptığın markayı bilmiyorum ama feerly doğru sonuç veriyor genelde sabah ilk idrar ile yap daha doğru sonuç alırsın içtiğin su çay kahve idrarın seyreltiyoŞimdi test yaptım tekrar pembelik gidince iyice silik çizgi cikti su içtim çay ictim testin markası da softec diye bir marka
5 dk içinde silik çıktı yani kırmızı iyice kaybolduktan sonra gördüm sabah tekrar edecem ilk idrarlaNormalde testlerde 5 dakika bekliyorsun 5 dakika içinde silik de olsa bir çizgi çıkıyorsa pozitif 5 dakikanın üzerinde çıkarsa negatif kuruma çizgisi oluyor o yaptığın markayı bilmiyorum ama feerly doğru sonuç veriyor genelde sabah ilk idrar ile yap daha doğru sonuç alırsın içtiğin su çay kahve idrarın seyreltiyo
Hevesini kırmak istemem ama daha önce 4 tane aldım hepsi yalancı pozitif verdi freely pişmanlıkTest yaptım ilk iki dk da böyle oldu koyulaşinca biraz daha belli oldu ilk defa böyle oldu normalde hep kuruma çizgisi görürüm bu sefer kırmızılık dağılır dağılmaz gördüm bu marka test kulanan var mı yalancı pozitif veriyor mu
Yaaa şimdi başka marka yinda yaptın oda silik çizgi verdiHevesini kırmak istemem ama daha önce 4 tane aldım hepsi yalancı pozitif verdi freely pişmanlık
İnşallah benimki de doğru durBen de bu markayla öğrenmiştim doğru sonuç veriyor
İstersen bı sağlık ocağı na gidip kan ver hiç verdin miMerhaba kızlar adetim 24 gündür gecikiyo kasıklarım şiş ve testler negatif idrarda çıkmayıp kanda öğrenen var mı
Hemen kan testiiİnşallah benimki de doğru dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?