- 18 Aralık 2024
- 506
- 138
- 18
Değer çok düşük olsa çıkardı 4-5 gün kala dediler ve düzenli de regl oluyorum çoğu kişide yalancı pozitif vermiş sizde de sanırım vermiş ama daha öncede frelly denemiştim hiç böyle olmamıştı acaba her zaman doğru olmaya biliyor muHa o zaman zaten olması çok düşük ben istiyorsanız diye hemen olumsuza yormayım dedim
Yani içtiğiniz doğum kontrol hapından da kaynaklı olabilir ama şöyle düşünün erken gebelik testinde çıkan bir değerin kanda çıkmama ihtimali zaten yok demek ki negatifDeğer çok düşük olsa çıkardı 4-5 gün kala dediler ve düzenli de regl oluyorum çoğu kişide yalancı pozitif vermiş sizde de sanırım vermiş ama daha öncede frelly denemiştim hiç böyle olmamıştı acaba her zaman doğru olmaya biliyor mu
Bu da softec markaYani içtiğiniz doğum kontrol hapından da kaynaklı olabilir ama şöyle düşünün erken gebelik testinde çıkan bir değerin kanda çıkmama ihtimali zaten yok demek ki negatif
Siz naptiniz acabaReglime 5 gün var Freely erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset test negatif. Yalancı pozitif mi acaba daha önce kullanan oldu mu ?
Yok gebelik canımmBu da softec marka
Sonucunuz ne olduİlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun
Malesef negatifSonucunuz ne oldu
3 freely testim 1 nova pozitif verdi. Bugün days comforlar negatif artık bu testlerden nefret ettim resmen duygularımızla oynuyorlarBenimki de öyleydi bence bu erken gebelik testlerinin hepsinde böyle bir sorun var hiç para vermemek lazım bunlara ciddi anlamda adet gecikmesi olursa kan vermek lazım. Ama bizde öyle oldu diye sizinki de kesin öyledir diyemeyiz çünkü pozitif çıkıp pozitif olan da var tabi ki. Kan verin sabah bence
Evet cidden öyle test almamak lazım aslında en iyisi kan testi. Ben o kadar yalancı pozitif gördüm ki 1 senede gerçek pozitif çıkınca inanamadım.3 freely testim 1 nova pozitif verdi. Bugün days comforlar negatif artık bu testlerden nefret ettim resmen duygularımızla oynuyorlar
hamile misin canım durumlar nedirBelirtim yok canım ilk gebeliğimde de sıfır belirtiyle öğrenmiştim. Bulantı 7. Haftada başlamıştı bakalım inşallah vardır. Bıgün başka bi marka alır yarın sabah yaparım ilgin için teşekkürler
Ne zaman çıktı bu çizgi 3dk içinde mi?Kızlar bu freely hakkında ne düşünüyorsunuz adete 6 gün var …
Merhaba gebelik var mı ?İlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun
Benimde böyle aynı marka dün gece negatifti bu sabah ilk idrarla seninki gibi çıktı bende emin olamıyorum senin sonuç ne oldu hamile misin?Kızlar bu freely hakkında ne düşünüyorsunuz adete 6 gün var …
MalesefMerhaba gebelik var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?