free beta hcg değerleri

ilkbahar8181

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
16
3
16
İstanbul
merhaba arkadaslar
bugün ikili test sonucumu aldım.12+6 haftalık free beta hcg sonucum 103,600.bazen bu değerlere göre cinsiyetle ilgili tahmin yapılabiliyormuş diye duydum aranızda cinsiyeti öğrenip free beta hcg değerini yazan olursa çok sevinirim.çünkü bebişim henüz kendini göstermedi :))))

benm duyduğuma göre 50 altı kız 50 üstü erkek benm 1 tane bebeğimde tuttu erkekti 50 üstüydü bu duruma göre erkek gibi duruyo doktor bişey dedimi

yok doktor henüz bişey demedi fakat bitanıdığımın 94,600 değeri onun kız çıktı:)) ben bu 50 altı üstünü karıştırıyorum iyice küsuratları almamak lazım sanırım yani aslında 103 demem mi gerek :)))

bikaç kişiden 50 üstü kız diye duydum anlıycağın net bişey yok bakalım sende tutcakmı benm hesaba göre 103 erkek hayırlısı...

suedacım çok teşekkür ederim :))) önemli olan sağlıklı olması elbette ama insan merak etmeden de duramıyor :)))bakalım hayırlısı bu sonuçlara göre kız gibi görünüyor :)) öğrenince mutlaka yazacagım tekrar teşekkür ederim sana cevabın için

50 uzerı erkek altı kız dıyorlar benm tutmadı 50 uzeri cıktı bebegm kız =))bunlara ınanma.cınsıyet uzerınde etkılı bir yontem degıl cunku =))

Arkadaşlar bugün ikili tarama testini yaptırdım sonuçları aşağıda hiçbirşey anlamadım referans değer de vermemişler. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

İkili Test (Down tarama-1.trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Test (Down tarama-1.trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL

Şimdiden teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…