• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

isabellaus

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
965
577
358
37
$IMG_1882.jpg $IMG_1884.jpg $IMG_1886.jpg $IMG_1874.jpg $IMG_1875.jpg $IMG_1876.jpg $IMG_1877.jpg $IMG_1868.jpg $IMG_1869.jpg $IMG_1871.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1.mickey'li kapşonlu sweet. bershka'dan 50 tl'ye aldım hiç giymedim, s beden. 15 tl.
2. önü ve omuzları pull işlemeli sweet. 1 kez giyildi s beden. 7 tl.
3. kırmızı cepli tunik. bershka'dan alındı 2 kez giyildi. 10 tl. L beden. M-L bedenlere uygun. taytla ya da çorapla güzel duruyor.
4. gömlek 40 tl'ye alındı. kolunda çok hafif defosu var. resmini çektim belli belirsiz. 7 tl. 38-40 bedene uygun.

1. önü çengelli kısa ceket. 2 kez giyildi 7 tl. m beden.
2. pembe yarımkollu gömlek. 1 kez giyildi. 10 tl. m beden - L bedene de olur.
3. pull and bear mor renk boğazlı ince triko. hiç giymedim. 7 tl. m beden.
4. leopar mini elbise. tunik olarak ta giyilebilir. penye. 5 tl. m beden. fazla giyilmedi.
5. nar çiceği önü fiyonklu badi. L beden ama kalıbı dar. m bedene olur. 2-3 kez ancak giymişimdir.
6. lacivert dantel. önü düğmeli. 10 tl. 1 kez giyildi.
7. lacivert kolları hareketli mini elbise. M-L bedene olur. 7 tl. içi astarlı. 2 kez giyildi.
8. next marka gri triko bolero tarzı yelek, beyaz kot bolero. ikisi 10 tl. ikisi de hiç giyilmedi.
9. beyaz kalın eşofman altı hiç giyilmedi etiketli. 7 tl.
10. stradivarius'tan 99 tl ye aldığım kot pantolonum. dar kesim. büyük geliyor bana. kotta 30 beden giyenlere olur. onu bayaa giymiştim 2 senedir giyilmiyor hiç . 15 tl.

Pembe bogazlı kazak, siyah elbise ve lacivert dantel hırka bedenleri markası ve durumu hakkında bilgi verir misiniz uyarsa talibim;)

1. önü çengelli kısa ceket. 2 kez giyildi 7 tl. m beden.
2. pembe yarımkollu gömlek. 1 kez giyildi. 10 tl. m beden - L bedene de olur.
3. pull and bear mor renk boğazlı ince triko. hiç giymedim. 7 tl. m beden.
4. leopar mini elbise. tunik olarak ta giyilebilir. penye. 5 tl. m beden. fazla giyilmedi.
5. nar çiceği önü fiyonklu badi. L beden ama kalıbı dar. m bedene olur. 2-3 kez ancak giymişimdir.
6. lacivert dantel. önü düğmeli. 10 tl. 1 kez giyildi.
7. lacivert kolları hareketli mini elbise. M-L bedene olur. 7 tl. içi astarlı. 2 kez giyildi.
8. next marka gri triko bolero tarzı yelek, beyaz kot bolero. ikisi 10 tl. ikisi de hiç giyilmedi.
9. beyaz kalın eşofman altı hiç giyilmedi etiketli. 7 tl.
10. stradivarius'tan 99 tl ye aldığım kot pantolonum. dar kesim. büyük geliyor bana. kotta 30 beden giyenlere olur. onu bayaa giymiştim 2 senedir giyilmiyor hiç . 15 tl.

3,6 ve 7 galiba begendiklerim toplam 24 lira tutuyor 20 liraya verirseniz alayım yalnız siyah kolları hareketli elbise çok mu kısa? 175 cm boyundayım kısa gelirse diğer ikisini alayım diyorum

Pembe bogazlı kazak, siyah elbise ve lacivert dantel hırka bedenleri markası ve durumu hakkında bilgi verir misiniz uyarsa talibim;)

mor boğazlı triko m beden pull and bear marka (zara'nın yan firması ), lacivert mini elbise 38 beden ama L bedene de uyar kesimi rahat kesim shaggy marka. dantel hırka da m beden, nerden aldığımı hatırlamıyorm bile o derece kaybolmuş dolabımda :) etiketini kesmişim rahatsız etmesin diye o yüzden bilmiyorum. boğazlıyı hiç giymedim. diğerlerini de 2 kez ancak giydim. Ne zamandır dolabımda bekliyorlar.

3,6 ve 7 galiba begendiklerim toplam 24 lira tutuyor 20 liraya verirseniz alayım yalnız siyah kolları hareketli elbise çok mu kısa? 175 cm boyundayım kısa gelirse diğer ikisini alayım diyorum

1.75 seniz kısa gelir. Ben 1.64 üm dizlerimin 1 karış üstünde.

Sutez özel mesaj atamıyorum. Kırmızısı cart bir kırmızı değil. Kırmızı olan ince trikodan, leopar olan penye. Ne çok ince ne de çok kalın orta kalınlıkta penye türü.

Mrb tamam ikisi 15 olsun ben her ikisini yedi tl anladım, ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderiyor musunuzz? Özelden yazar mısınız ben de adresimi yazayım iyi günler

Canım özel mesaj atamıyorum şuan mesaj sayımın dolması gerekiyor. Dolsun sana mesaj atıcam. Ptt den hesap açıp, kapıda ödemeli sistemi seçicem. sana haber veririm.

$IMG_2346.jpg $IMG_2347.jpg $IMG_2348.jpg $IMG_2343.jpg $IMG_2345.jpg 1. Siyah apoletli trençkot 40 beden. 38-40 bedenlere olur. 1-2 kez giydim. Sonra varlığını unuttum diyebilirim.20 tl. 2. Siyah apoletli zincirli ceket. Çok güzel bir kalıbı var. Alacak kişi çok şanslı. O da az giyildi. 15 tl. 38 beden.

3 ürün alana 1 hediye ürün yollayacağım. Hediyelerin de resmini biraz sonra paylaşacağım. Şimdi asıl ürünlerden devam ediyorum. $IMG_2301.jpg $IMG_2302.jpg $IMG_2303.jpg $IMG_2304.jpg 1. Koton marka dantelli bluz 10 tl. Sayılı giyildi. 2. Bir çok kez giydiğim kenarları dantelli bolerom. Giydiğim zaman herkes bayılırdı. Çok şeker. 10 tl. İkisinin de bedeni 38.

$IMG_2305.jpg $IMG_2306.jpg $IMG_2307.jpg 1. Morla gri arası bir rengi var. Eteği pul işlemeli, kolları çok tatlı duruyor. Tülden içi astarlı mini elbise. İsteyene boyunu ölçerim.Abiye ya da günlük olarak giyebilirsiniz. Önü de arkası da aynı şekilde. Sadece denemek için giydim. 15 tl. Bedeni L. Uçuş uçuş bir modeli var. 2. Koyu gri sırtı dekolteli penye mini elbise. Yine çok hoş elbiselerimden. 1 kez giydim. 10 tl. Bedeni 38.

$IMG_2312.jpg $IMG_2313.jpg $IMG_2314.jpg $IMG_2309.jpg $IMG_2310.jpg Ürünler dolaptan çıktığı için kırışıklar kusura bakmayın. 1. Siyah beyaz karpuz kollu şirin elbise. Boyu kısa değil dizin çok az üstünde. 1 kez giydim. 15 tl. 38-40 bedene olur. 2. Spor etek. Değişik bir kesimi var. Fotoğrafta çok net çıkmamış ama cidden çok hoş spor bir etek. 10 tl. 38 beden.

$IMG_2315.jpg $IMG_2316.jpg

1. Şeftali renginde yards marka, önündeki pandası kadifeden tshirt. Hediye geldi sadece denemek için giydim. 38 beden. 7 tl.
2. Yine yards marka yeşil beyaz tshirt. M beden. Hediye geldi deneme amaçlı giydim sadece. 7 tl.

Back