- 9 Kasım 2013
- 965
- 577
- 358
- 37
- Konu Sahibi isabellaus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. önü çengelli kısa ceket. 2 kez giyildi 7 tl. m beden.
2. pembe yarımkollu gömlek. 1 kez giyildi. 10 tl. m beden - L bedene de olur.
3. pull and bear mor renk boğazlı ince triko. hiç giymedim. 7 tl. m beden.
4. leopar mini elbise. tunik olarak ta giyilebilir. penye. 5 tl. m beden. fazla giyilmedi.
5. nar çiceği önü fiyonklu badi. L beden ama kalıbı dar. m bedene olur. 2-3 kez ancak giymişimdir.
6. lacivert dantel. önü düğmeli. 10 tl. 1 kez giyildi.
7. lacivert kolları hareketli mini elbise. M-L bedene olur. 7 tl. içi astarlı. 2 kez giyildi.
8. next marka gri triko bolero tarzı yelek, beyaz kot bolero. ikisi 10 tl. ikisi de hiç giyilmedi.
9. beyaz kalın eşofman altı hiç giyilmedi etiketli. 7 tl.
10. stradivarius'tan 99 tl ye aldığım kot pantolonum. dar kesim. büyük geliyor bana. kotta 30 beden giyenlere olur. onu bayaa giymiştim 2 senedir giyilmiyor hiç . 15 tl.
Pembe bogazlı kazak, siyah elbise ve lacivert dantel hırka bedenleri markası ve durumu hakkında bilgi verir misiniz uyarsa talibim![]()
3,6 ve 7 galiba begendiklerim toplam 24 lira tutuyor 20 liraya verirseniz alayım yalnız siyah kolları hareketli elbise çok mu kısa? 175 cm boyundayım kısa gelirse diğer ikisini alayım diyorum
1.75 seniz kısa gelir. Ben 1.64 üm dizlerimin 1 karış üstünde.
O zaman mor kazak ile lacivert dantel hırkayı alayım ikisi 14 yapıyor kargo bana ait 10 lira olur mu
İkisi 17 tl yapıyor. Kargo zaten alana ait olacak. İkisi 15 tl olur.
Mrb tamam ikisi 15 olsun ben her ikisini yedi tl anladım, ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderiyor musunuzz? Özelden yazar mısınız ben de adresimi yazayım iyi günler
Canım özel mesaj atamıyorum şuan mesaj sayımın dolması gerekiyor. Dolsun sana mesaj atıcam. Ptt den hesap açıp, kapıda ödemeli sistemi seçicem. sana haber veririm.