Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
değişim dava şato ceza sömürgesi şimdilik elimden geçenler set halinde almıştık diğerlerini henüz okumadım ama baskıcı yaşamın hayalgücüne etkisi zannedirm yaşadığı dönemde pek az yazarda rastlanan özgün yazım tarzı var.
Dava ve Dönüşüm'ü okumuştum, tüm kitaplarının okunması gerektiğini düşünüyorum. Çok başarılı benzetmeler ve bulunduğumuz dönem için önemli tahlillerde bulunan başarılı bir yazar ve hukukçuymuş.
Hemen hemen tüm kitaplarını okudum. Mutlaka okunması gereken yazarlardan. Bu sıralar kendisi ile yapılan söyleşilerden derlenen bir kitap okumaktayım. Çok ilginç bir adammış gerçekten.
Franz Kafka'nın raflar arasında kalan bir kitabını önermek istiyorum sizlere. Babaya Mektup kitabı. gerçek yaşantısını anlattığı bu kitap efsane. insanlar roman ile yazarın gerçek değil süslenen duygularına şahir oluyor fakat böyle gerçekçi kitaplar insana başka tadlar veriyor. okuyun mutlaka. ayrıca kitap önerisi isteyen olursa mutlaka baana mesaj yazsın.
Babaya Mektup kitabı ile tanıştım Yazarla. Sanırım bunları okuyup etkilenmeyen yoktur. Milenaya Mektuplar, Dönüşüm, Ceza Sömürgesi okuduğum eserleri Bir defa bulastiysaniz kurtulamazsiniz