Fransızları kınıyoruz

Türkiye'nin ekonomik gelişiminden rahatsız olan fransa sen benim şanlı tarihimi yargılayamassın. Olur da yaparsan haddini bildirirler. Biz yeni yetme bir devlet değiliz biz asırlardır bu topraklarda yaşıyoruz. Bişey yapacaksan sonucunu düşüneceksin, düşünmediysen sonucuna katlanacaksın. Geri adım atacaklar arkadaşlar görürsünüz.

Son düzenleme:
bence ne yaparsak yapalım bılerek yada bılmeyerek alıp tüketmeye devam edeceğız o ürünlerı
bır zamanlar ısraıl içinde aynı tavır alınmaya çalışılmıştı ama işe yaramadı
çünkü nereye dönersenız dönün maalesef kalıtelı ürünler her zaman onların ürünlerı olmuştur

ürünlerin kaliteli olduğu meçhul canım ama ülkesini ve vatanını seven o ürünleri almaz

valla ben denedım ama aldım ne yalan dıyım çünkü hepsı memnun olduğum ürünler
yerlı ürünlerın hıcbırınden memnun kalmadım
bunun ülkeyı sevmeklede alakası yok
canımızı vermeye hazırız o farklı bı olay

evet markaları gördüm ancak...
ülkemizde ennn çok binilen araç markaası da fransız markaları malesef kızlar renault(türkiyede 1.sırada),peouget,citroen
bir süre önce israil ürünleri içinde aynı şey yapılmaya çalışılmıştı...
ama malesef başarılı olunamadı..ülkemizde en çok satılan ürünler arasında israil ve fıransız markaları ilk sıralarda
yani çılgınlar gibi tüketiliyo...

Son düzenleme:
sütaş alın sakıpağa alın canım ya

ben süt ürünlerınde hep sütaş kullanıyorum ama demek ıstedığım o değil
elımızde değil alıyoruz yanı

ben tefal alırım almam demem
ben oto sektörundeyım renault 1 numara para kazandığımız marka
valeo en cok kullanılan kalıtelı orjınale yakın tek yedek parçaları üretır
örnek bı ön fren balatası yaklaşık 400 tl ama valeo olsa 60 80 tl
kımse almak ıstemez ama alıyoruz

bugun almasak yarın alırız
ben neden memnunsam onu alırım açıkcası

Fransızları kınamıyorum anlamı çıkmasın sonuna kadar
onlara aslında tarıh kıtapları yollamak lazım

Sarkozy, soykırımı bilmiyorsa babasına sorsun
danone fln çok kötü ztn asla tüketmem sütaşkından şaşmam
diğer ürünlere gelincede dia dan carrefourdan alışveriş yapıyodum artık önünden bile geçmiyorum.. ne yaparsak kar yani kızlar bn ülkeme ve oralarda yaşayan vatandaşlarımıza bunları layık gören kokuşmuş zihniyetlilere prim yaptırtmam..hiç memnun kalmasamda ülkemin malını alırım valla.. yoksa anca lafta kalır milliyetçilik..

bence de son derece haklı yerli hiçmi kaliteli mal yok.
Mesela diasa gitmesek ne olur ki hiç mi market yok yani
veya biz küçükden donone mi var dı ki çocuklarımıza alıyoruz
almayalım arkadaşlar çocuklarımız ve geleceğimiz için

evt cnm ülkemn çokda kaliteli malları var valla.. biz onların mallarını almaya devam ettikçe onlara karşı hep boynumuzu bükeriz..onlara bağımlı olduğumuzu sanmasınlar..
herkes görsün TÜRKÜN GÜCÜNÜ..

kendimizce haklı bir boykot gibi görüyoruz belki ama istikrarlı olacağını hiç sanmıyorum,daha önce de defalarca yapılmaya çalışıldı olmuyor,ürünler çok fazla ve hepsi de gerçekten kaliteli ürünler vazgeçilmezi zor.hadi biz vazgeçtik ürünlerden peki fransız asıllı firmalarda çalışanlar işinden ayrılmayı göze alabilecek mi? boykot sadece onların ürünlerini almamak değil herşeylerine tedbir koymaktır.Sadece bizim ürünlerini almamamızla boykot olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…