Sabahtan beri ankarayi beyrutu kimse hatırlamadı, kimsenin umurunda olmadı diyenler şimdi bunu da beğenmez.
Kusura bakmayın ama insaniyetinize samimiyetinize zerre inanmıyorum. Ankarada olanlar hakkında yazdiklariniz hala buralarda bir yerlerde duruyor.
Ben halkların samimiyetine inanırım onun dışındakilere inanmam.
Avrupadaki emperyal güçlere inanmam mesela.
Bu olaylar neden hep Fransa da oluyor düşündünüz mü hiç?
İki yıl önce Paris 'de öldürülen Sakine Cansız ve beraberindeki iki kişi PKKnın finans sorumlusu değilmiydi?
Ankara'daki barış mitinginde hayatını kaybeden vatandaşlarmız hakkında PKK'lı diye düşünüp üzüldüler hem de patlamadan PKKyı sorumlu tuttular.Bu nasıl paradoks.İşid yapmıştı tabi ki.
Işidci denen aşağılık köpekleri besleyenler bizzat emperyal güçlerdir.
Bunların en başında da Fransa geliyor.
Fransanın yüzlerce yıldır sömürdüğü Afrika ülkeleri gayrisafi milli hasılalarını Fransız bankalarına yatırmak zorundadır.İhtiyaçları durumumda da yatırdıklarının ancak %20 sini kredi olarak kullanabilirler.
Bütün dünyaya demokrasi ve insanlık dersi vermeye çalışan Avrupa önce bir dönüp kendisine bakmalı .
Kuveyt ,Irak derken şimdi Suriye'yi işgal etmek için bir ön hazırlık bu patlama.Vatandaşlarında nefret uyandırıp savaşmak için onay alacaklar.
Esas olan zaten din savaşı filan değil sermaye savaşıdır.
CAnlı bombalar Fransa da kol gezecek ve uçan kuştan bile haberi olan bir ülke bunu bilmeyecek ha...
Ben onların yaptıklarını hiç samimi bulmuyorum.