Fransızlar Paris'in Acısını Yaşarken Ankara ve Beyrut'u Unutmadı

savrukzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.704
1.735
133

Fransızlar Paris'in Acısını Yaşarken Ankara ve Beyrut'u Unutmadı
Fransa'yı kana bulayan terör saldırılarının ardından düzenlenen protesto eyleminde, Beyrut ve Ankara'da yaşanan terör eylemleri unutulmadı.
Fransa'da 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ilk kez olağanüstü hal ilan edildi. 129 kişinin öldüğü IŞİD katliamının ardından bayrakların yarıya indirildiği ülkede 3 gün yas ilan edildi. Fransa'nın sembolü Eyfel Kulesi süresiz kapandı. eylemlerde Beyrut ve Ankara'da yaşanan terör eylemleri unutulmadı.

"YAŞASIN DAYANIŞMA: PARİS, BEYRUT, ANKARA"

Güvenlik görevlileri her ne kadar sokağa çıkmanın önüne geçmek istese de katliamları protesto eden Paris halkı alanları doldurdu. Lozan'da IŞİD'e karşı düzenlenen eylemlerde Ankara ve Beyrut katliamları da unutulmadı.açılan pankartta, ''Terörizme hayır, yaşasın dayanışma: Paris, Beyrut, Ankara'' yazıldı.

http://m.haberler.com/fransizlar-paris-in-acisini-yasarken-ankara-ve-7879277-haberi/

Vay be diyorum dünya barışı, tüm insanlar kardeştir vs mi oldu şimdi yoh canııım, bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir heralde

Sabahtan beri ankarayi beyrutu kimse hatırlamadı, kimsenin umurunda olmadı diyenler şimdi bunu da beğenmez.

Kusura bakmayın ama insaniyetinize samimiyetinize zerre inanmıyorum. Ankarada olanlar hakkında yazdiklariniz hala buralarda bir yerlerde duruyor.

Vay be diyorum dünya barışı, tüm insanlar kardeştir vs mi oldu şimdi yoh canııım, bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir heralde
Bunda şaşılacak birşey yok ki, ben çok mutlu bizleri de unutmamalarına.
Halklar sizin bizim gibi, Aramızdaki tek engel devletlerimizin politikaları aslında, bir Fransızda Türkler için üzülüp ağlayabilir, bizim burada İngilizler 29 Ekim'de bizden önce fırlıyor sokağa elinde Türk bayrağıyla.

Ben halkların samimiyetine inanırım onun dışındakilere inanmam.
Avrupadaki emperyal güçlere inanmam mesela.
Bu olaylar neden hep Fransa da oluyor düşündünüz mü hiç?
İki yıl önce Paris 'de öldürülen Sakine Cansız ve beraberindeki iki kişi PKKnın finans sorumlusu değilmiydi?
Ankara'daki barış mitinginde hayatını kaybeden vatandaşlarmız hakkında PKK'lı diye düşünüp üzüldüler hem de patlamadan PKKyı sorumlu tuttular.Bu nasıl paradoks.İşid yapmıştı tabi ki.
Işidci denen aşağılık köpekleri besleyenler bizzat emperyal güçlerdir.
Bunların en başında da Fransa geliyor.
Fransanın yüzlerce yıldır sömürdüğü Afrika ülkeleri gayrisafi milli hasılalarını Fransız bankalarına yatırmak zorundadır.İhtiyaçları durumumda da yatırdıklarının ancak %20 sini kredi olarak kullanabilirler.
Bütün dünyaya demokrasi ve insanlık dersi vermeye çalışan Avrupa önce bir dönüp kendisine bakmalı .
Kuveyt ,Irak derken şimdi Suriye'yi işgal etmek için bir ön hazırlık bu patlama.Vatandaşlarında nefret uyandırıp savaşmak için onay alacaklar.
Esas olan zaten din savaşı filan değil sermaye savaşıdır.
CAnlı bombalar Fransa da kol gezecek ve uçan kuştan bile haberi olan bir ülke bunu bilmeyecek ha...

Ben onların yaptıklarını hiç samimi bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…