Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fransızca mezunuyum keşke öss ye tekrar girseydım İngilizce okudaydım
Valla arkadaşlar bıtane daha konu var Evet evlılıkle ilgili bıde bu var Fransızca okudum İngilizce okumagıdm için pişmanım iş güç açısından evet Mutlu olamıyorum Allah Rıza'sı ıcın yadırgamasan yapıcı eleştiri yapsanız deneyım tecrübe herşey olur
Yüksek lisanssa başlıcam İngilizce inş kızım var işte yurtdışında yasıyorum denklık sorun olacak kı eşimde yırtdıdınsan okudu bilgisayar mühendisi ama denklık almadı daha ailem sorun yapmıştı Onuda
Neyse Fransızcan iyiyse, ingilizce öğrenmek kolay gelir sana zaten. Çok fazla ortak kelime var. Hem ingilizce daha kolay. 1 seneye çok iyi bir seviyeye getirirsin.
Neyse Fransızcan iyiyse, ingilizce öğrenmek kolay gelir sana zaten. Çok fazla ortak kelime var. Hem ingilizce daha kolay. 1 seneye çok iyi bir seviyeye getirirsin.
Söylemem zaten yüzde kırk İngilizce yüzde atmış fr okudum ama dıplomam fr sonuçta çok istiyorum İngilizce okumak ama evli ve kızım var üste yüksek lisans yapcm inş ama sonra denklık merslesı olacak valla hayatımı keşkesız Mutlu yaşamak çok osterdım