fransız vatandaşı olmak

esra007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
3
0
Ben öğretmenim .4 sene önce yurtdışı öğretmenlik sınavını kazandım ama fransaya gitmedim.
bu sınava yine girip gitmeyi düşünüyorum bu sınavı kazandıktan sonra yurtdışındaki türk okullarında hizmet verebileceğim süresi 4 yıl fakat ben sürekli orda kalmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekir çocuklarımın öğrenimi için bu çok gerekli bu sınavı kazandım ve tekrar kazanabileceğimi düşünüyorum.gene fransaya gitmeyi düşünüyorum.

demek istediğim okul için türk okullarının hali ortada maddi durumum çok iyi olsa özel okula yollardım ama yetersiz

internette 5 yıl kaldıktan sonra vatandaşlk sınavına girme hakkına sahip oluyormuşsun diye okudum

bende 5 yıl biliyorum ama fransız vatandaşı olan eşinizden çocugunuz olduğunda süre 2yıla kadar inebiliyormuş

Bunun icin burda hizmet ettigin sure icinde fransiz vatandasligi olan bir beyle evlenmeniz ve oturum almaniz gerekiyor..aksi takdirde geri gonderiliyorsunuz...burda ayni durumu yasayan bir ogretmen arkadas vardi evlenmedigi icin kalamadi geri gonderdiler...:1no2:

internette 5 yıl kaldıktan sonra vatandaşlk sınavına girme hakkına sahip oluyormuşsun diye okudum

bende 5 yıl biliyorum ama fransız vatandaşı olan eşinizden çocugunuz olduğunda süre 2yıla kadar inebiliyormuş

hayir arkadaslar cocuk olsada 5 yil sart artik o eskidenmis 3 yilmis ama simdi 5 yil degilse dosyayi bile vermiyorlar daha yeni sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…