fransız tülü

oyapapatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
449
1
641
arkadaşlar perdecide fransız tülü gördüm hayran kaldım.gelinlik kumaşı gibi .kullanan var mı ve memnun mu acabaa.s.

canım annem aldı geçende salon için inan o kadar şahaneki bide krem renkte bende değiştirirsem onlardan bakıcam çokta kullanışlı

yıkadınız mı acaba gerçekten ütü istemiyor mu.
ankarada brilland fransız tülü metresi 75 lira siz kaça aldınız.başka markanın var mı.bana biraz pahallı geldi ama çok güzel.

canım bende salonuma yenı yaptırdımmm annemde gorunce cok begendım ben taçın 55 tl aldımm ıkı yana acılan modelını dıktırdım ortasından asagıda uzun ıple boncuk ınıyo yavsıye ederım kesınlıkle

kızlar bende değiştirecem fransız tülü beyendim salona birde mutfağa stor perde istiyorum artık çok tül yapmıyorlar mutfağa genelde stor aslında becersem en güzeli mutfakta dantel perde bayılıyorum annemin var harika ama yaşlandı bende becerip yapamıyom o yüzden tembel işi stor istiyorum hihoyyyttaşınacaz bakalım elimizde para kalırsa yaptıracam o tülden üstüne aynı kumaştan çok güzel fon (tülden) harika fiyatıda uygun geldi hayırlısı

nevinbal
o tülden üstüne aynı kumaştan çok güzel fon (tülden) demişsin anlıyamadım tülden fon nasıl oluyor.

bizde benm odamla oturma odasına yaptırdık tanıştı zar zor 40 liraya yaptı metresini ama çok güzel durdu görenler çok beğeniyo sankiş daha aydınlattıda odayıkaydirigubbakcemile3

canikocum fonunuda tülden aynı tülden yapmışlar üstüne harika olmuş bende görmemiştim daha önce çok şık yaptırabilirsem yaptıracam dükkanın kartını aldım çok şık durmuş

fransız tülü ve güpürleri çok şık ve kullanışlı diye duydum
görünce bende hayran kaldım
odanın yapısını değiştiriyor adeta
perdede seçme şansım olmamıştı pek ama
gelinliğim fransız güpürüydü..kırık beyaz muhteşem yakışıyor

nevinbal nette benzer resmi var mı acaba.................
lalehan bende senin gibi görünce hayran kaldım---

canikom eğer perdeciye gidersek çekip göndermeye çalışacam çünkü henüz taşınamıyacaz sanırım bir süre daha beklememiz gerek :( hayırlısı bu arada grek tülleri perdeci söylemişti eğer doğru anlamışsam çok güzel hem fransiz tülünden ucuz onlarda çok şıklar bir bak istersen

nevinbal grek tülü hiç duymadım bir çıktığımda bakıcağım.resim çekebilirsen sevinirim.sevgiler

Kızlar yalnız grek tül yıkanınca sünme yapabiliyormuş bilgilerinize sunuluryerimseniben

piyasada yüzlerce ürün var. gerçekten güzel aprelenmiş (kolalanmış) bir grek tül çok ciddi manada sünme yapmaz. + - 1 veya 2 cm. bu konuda brillant ve birkaç yerel firma çok başarılı

Bizim burada bir çeyiz dükkanında ismi duyulmuş olmayan bir markanın tülünü gösterdiler Fransız diye, hayran kaldım. Metresine 18 lira dedi, sizin dediklerinize göre çok uygun sanırım. Evim öğrenci evi olacak o yüzden masraf yapmak istemiyorum ama gözüm de kalmadı değil hani.
Sizce salonuma mı bu tüllerden diktireyim yoksa mutfağıma mı?

fransız tülü tanınmamış markalarda 15 liradan da örnekleri var... fakat yeterli güven verememiş markalar olduğu için perdecilerden garanti alamazsınız...brıllant ın boncuklu, greyk tülleri de en az 18 den başlıyor... ve çok güzel örnekleride var, ben bursa da yasadığım için de bu kadar ucuz olabilir ; ama metresi 40 -50 liradan tül çok pahalı ...

Back
X