Fransada yasayipta fransiz mali bisey almamak mumkunmu sence?
valla dünkü türk mitingine katılanları gururla seyrettim ben ,Türkiye'den hepsine selamlar.Şu anda en çok yapmak isteyeceğim şey parise gidip ermeni soykırımı yoktur,camilere doldurulup yakılan atalarıma katil dedirtmiyorum diye bağırmak.
herkes boykot diyor ama içten içe tekrar başa dönülüyor ne yaparsak yapalım yaprak kımıldamaz.Fransada yaşayan akrabalarım umurlarında bile değil boykot diyorlar o yuzden cabalamak anlamsız
bende moskovadayım ama fransız mallarını artık kullanmıyorum. bir kişi bir kişidir bence. internette ilginç bişi görmüştüm sizinlede paylaşayım kızlar
Eki Görüntüle 332610
evet öyle her kez boykot felan diyor basa dönülüyor bence kadinlar yapmaya baslarsa her kez uyar kadinlar bos ver amannnnn derse
hic bir sey olmazzzzzz :18::18:
bende moskovadayım ama fransız mallarını artık kullanmıyorum. bir kişi bir kişidir bence. internette ilginç bişi görmüştüm sizinlede paylaşayım kızlar
Eki Görüntüle 332610
kızlar bu sabah haber izliyordum spiker boykot konusunda aynen şöyle dedi. 'tamam boykot yapalım. türkiyede dnya kadar alışveriş merkesi var bunların bir çoğu fransız. tamam buralara gitmeyelim arabalarına binmeyelim ürünlerini kullanmayalım. peki ya orda çalışan türk işçiler ne olacak? işsizmi kalacak? aslında hiç laubali olmayalım biz kendimizden emin değilmiz?'
sanırım haklı
mehay,
pompers-prima, huggies gibi markalar fransiz mali degil. yahudilere ait markalar canim.