S suefsun Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2008 17 0 3 Şubat 2008 Konu Sahibi suefsun #1 FRANSA'DA TÜRKLERİN ÇALIŞTIRDIĞI EL İŞİ SATAN MAĞAZA VAR MI? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN HABER BEKLİYORUM...TEŞEKKÜRLER..şutarafagitti
FRANSA'DA TÜRKLERİN ÇALIŞTIRDIĞI EL İŞİ SATAN MAĞAZA VAR MI? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN HABER BEKLİYORUM...TEŞEKKÜRLER..şutarafagitti
asii Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 394 1 3 Şubat 2008 Konu Sahibi suefsun #2 canim ben 10 yildir burdayim hic rastlamadim el isi sanati satan magzaya amakadinlar arsainda oluyor sohbetlerde falan ama magza yok canim....
canim ben 10 yildir burdayim hic rastlamadim el isi sanati satan magzaya amakadinlar arsainda oluyor sohbetlerde falan ama magza yok canim....
antikNAKIXSXer Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 202 0 23 Şubat 2008 Konu Sahibi suefsun #3 asii .!.: canim ben 10 yildir burdayim hic rastlamadim el isi sanati satan magzaya amakadinlar arsainda oluyor sohbetlerde falan ama magza yok canim.... Genişletmek için tıkla... yurut dışında çayiz kültürü yoktur sanırım varmı merak ediyorum
asii .!.: canim ben 10 yildir burdayim hic rastlamadim el isi sanati satan magzaya amakadinlar arsainda oluyor sohbetlerde falan ama magza yok canim.... Genişletmek için tıkla... yurut dışında çayiz kültürü yoktur sanırım varmı merak ediyorum