Fransa (Toulouse) ACİLLL...

Onceuponatimee

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
650
3
eşim dolayısıyla Fransa Toulouse a gitme olasılığımız var.ben ingilizce öğretmeniyim..3 bucuk aylıkta hamileyim.orada doğum veya sağlık şartları nasıldır?
Sağlık sigortası ücretleri ve neleri kapsıyor.
Kiralar nasıl?İnglizce öğretmenlerine iş imkanı nasıl?
Fransa da (Toulouse) da sezaryan imkanı ve Toulouse genel hayat koşulları..
şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

fransadayim ama Toulouse da degilim, esinizin isi dolayisiyla geleceksiniz
saglik ve gebelik alanindaki sartlar burada gayet iyi uc dogum yaptim hepsindende cok memnun olarak hastanelerden ayrildim sigorta burada gebelik doneminde 100/100 odeyebiliyor yani en azindan benim icin oyleydi sigotamizda normal sigarta yani ozel degil hastanelerde yer olmadigi zamanlarda klinik hastaneleride odedigini biliyorum kiralarda oturacaginiz eve bagli siz gelmeden belki eviniz bulunur normalde gelirine gore ev yardimi var
sizin is imkaniniz vardir burada vardir elbette sadece biraz surec ve arastirma gerektirir

Maviscik2in bilgilerine ek olarak. Sezeryan türkiyedeki gibi çok uygulanan bir yöntem değil genelde anne ve çocuk sağlığına göre doktor tarafından başvurulabiliyor. son ana kadar normal doğuma göre planlama yapılır fakat gelişen duruma göre sezeryana başvurulur.

Maviscik2in bilgilerine ek olarak. Sezeryan türkiyedeki gibi çok uygulanan bir yöntem değil genelde anne ve çocuk sağlığına göre doktor tarafından başvurulabiliyor. son ana kadar normal doğuma göre planlama yapılır fakat gelişen duruma göre sezeryana başvurulur.

fransadayim ama Toulouse da degilim, esinizin isi dolayisiyla geleceksiniz
saglik ve gebelik alanindaki sartlar burada gayet iyi uc dogum yaptim hepsindende cok memnun olarak hastanelerden ayrildim sigorta burada gebelik doneminde 100/100 odeyebiliyor yani en azindan benim icin oyleydi sigotamizda normal sigarta yani ozel degil hastanelerde yer olmadigi zamanlarda klinik hastaneleride odedigini biliyorum kiralarda oturacaginiz eve bagli siz gelmeden belki eviniz bulunur normalde gelirine gore ev yardimi var
sizin is imkaniniz vardir burada vardir elbette sadece biraz surec ve arastirma gerektirir

çok teşekkür ederim mavişcik ve hacocan a.s.
dil konusunda biraz zorlanırım sanıyorum,onuda gitmeden bakacaz artık kitaplar falan :))
tekrar tşekkür ederim opuyorumnanaktan

onemli degil arkadasim..beim etrafimda cevremde cok tanidiklarim var dogum olarak burada sezeryan mecbur olmadiktan sonra kesinlikle yapilmiyor ....ozellikle sezeryan isteyen hamile bayanlardan bazi tetkikler yapiliyor
bebegin ve annenin durumuna gore karar veriliyor ....uzun zamandir (16 sene )buradayim istek uzerine sezeryan olani duymadim gormedim ama kendim iki dogumumu epidural yontemle yaptim .
sezeryanda da epidural yonlemle yapiliyor genelde mecbur olarak yapilanlardan duyduklarim
acisiz ve agrisiz dogum yapmak istersen bu yontemi doktorlar oneriyorlar tabiki tamamen degil :)))

X