Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

aramiza hosgeldin deryacim,allah mesut etsin canim esin fransiz vatandasi olmadigi icin seninki biraz uzun surer,alti ay filan suruyo, islemler filan 1 yili buluyo gelmen, buranin vatandasi olsaydi cabucak gelebilirdin canim,fransizcayida dusunme turkiyede hic sorun olmuyo bende yengemden biliyorum,gorusuruz canim

cappodacia o direksiyon korkusu bende var canim ben cok stres yaptigim gibi cokta daliyorum,ben bi gectim alamadim,canim direksiyona yazilirken iyice arastir okulu cok onemli cunku,canim dikisi biliyorumda patron olmayinca duz dikisle pek bisi ogrenilmiyo netten cok aradim ama bulamadim en cok etek ve gomlek dikmeyi istiyorum ama pes etmedim azmin elinden hic bisi kurtulmaz dimi.gorusuruz canim

merhaba karbeyaz hoşbuldum canım.bende burda sizlerle olmaktan çok mutluyum.inşallah 6 aydan fazla sürmez:)) yengen yeni mi aldı vizesini.gerçekten dil sorunu olmamasına çok sevindim.ya benim en çok merak ettiğim şu bazıları bizzat gidip benim vize başvurusunda bulunmam gerektiğini bazıları ise eşimin ordan istek yapması gerektiğini söylüyor hangisi daha etkili bilmiyorum arada kaldım.gerçi eşim 2 ay önce verdi isteğimi bakalım hayırlısı.neyse görüşürüz karbeyaz kendine iyi bak canım öpüldüna.s.a.s.a.s.

yengem alali 5 yil oldu sanirim ama degisen bisi yok yabancilar icin,canim hangisi etkili bilmiyorum zaten esinde vermis istegini istek verdikten sonra bi kisi sizin oturacaginiz eve gelip bakiyo oda tmm derse rahatliyosun ondan sonra vizeyi bekleyebilirsin esinin calismasi gerekiyo ama canim ben bi arastirim baska bisi varsa sana soylerim.canim fransizca turkiyede degil burda sorun dil ogrenmeden oturum karti vermiyolar artik.gorusuz canim sende kendine iyi baka.s.

CAMNIM ÖNEMLİ DEİL İNŞ SENDE HEMEN ALIRSIN EVET DİLİN SORUN OLMAMASI BİZİM İÇİN COK İYİ BEN KENDİ ADIMA TÜRKİYEDE COK ZOR ÖGRENMEK BENDE GİTTİM BİRAZ KURSA AMA HİÇ BİŞİ ÖGRENEMEDİM :))YASA GİRMEDİKİ BANA SORMADILAR CANIM AMA GİRECEKMİŞ SENDE GİRMEDEN GELİRSİN İNŞ BANA VİZE ALIRKEN HİÇ BİŞİ SORMADILAR ,İŞTE LIVRET FAMİLEYİ VERDİK YARIN GELİN VİZENİZİ ALIN DEDİLER 1 GÜNDE ALDIM BİŞİDE SORMADILAR İSTEDİGİN HERSEYİ SORABİLİRSİN AMA CANIM BENİM EŞİM ORDA DOGMUS FRANSIZ VATANDASI SENİN BİRAZ SORUN OLABİLİR AMA İNŞ ATLATIRSINIZ SEN FRANSANIN NERESİNE GİDİCEKSİN CANIM AZCIK BAHSET EŞİN NE İŞ YAPIYO OPÜYORUM SENİ

Pinarrrrrrrrrrrrrrrrr Nerelerdesin Kizzzzzzzzzz Niye Hiç Yazmiyosun özledim Seni Optm

evde fransizca konusulmasi cevrende fazla turk olmamasi senin icin daha iyi bide kurs var gercekten sen hemen ogrenirsin
benim cevremde cok turk var yani arkadas olrak degilde bildiiklerim ,evde iste cevrede hep turkce buyuzden ben cok zorlandim hala zorlaniyorum ben bu gidisle daha yavas yavas ogrenirim
valla sen beni gecersin bile :roflol:
ama bazen diyorum keske dil yasasi once ciksaydi en azindan buraya gelmeden biseyler bilmis olurduk bilghimiz olurdu ,buraya hic bisey bilmeden gelindiginde daha zor oluyoŞeniza.s.

canim bence sen sanslisin gelmeden once bilgin oluyo kursa gitme sansin var ,4 ay boyunca hergun gitceksen bence cok faydasi olur ,hic bisey bilmemekten daha iyi biseyler bilmek
ama ben diyorum kenke dil zorunlu olsa diye insan buraya geldikten sonra ariyo ,evlendigin zaman hemen gelim istiyosun gelince bakiyosun hic bisey bilmiyosun ,simdi diyorum keske olsaydida hemen gelemeseydim diye,ama hayirlisi canim
insallah sende hemen alir gelirsin
iyiki uyu olmusun bak gelir gelmez bir suru arkadasin oldu ,hepimiz bu sayfayi tesadufen bulduk ,benim suan vazgecilmezim oldu,cok arkadaslarim oldu ,insallah dahada olur
optum canim seni tekrar gorusuruz:roflol:

evet ya code nasil olsa gecerim diyorum bakalim direksiyon napicam ,hic hata kabul etmiyolar az bi hatada hemen kaybediyosun ,bizim kaldigimiz yerde surucu kursunu taniyoruz dosyami oraya aldircam insallah iyi olur orasi, bazilari oraya gitme diyo ,bazilari kesinlikle oraya git diyo ,bilmem bende ne yapcam,direksiyonda turk yerinden alirdim ama cok uzak oldugu icin gidemiyorum ,dun code gittim 9 ve 12 yanlis yaptim insallah daha duser yanlisliklar, valla ehliyete kafayi takcam diye dilide unuttum
canim sana onercegim burda dergileri var ben ordan cikariyorum kaliplari ve orda nasil dikilcegide detayli yaziliyo ,burda dergisi fransadad var ama fransizca ben fazla anlamadigim icin burdan almadam hic,turkiyeden daha once burda dergileri almistim onlari getirdim istedigim zaman ordan kalip cikarabiliyorum ,bu aylik dergi oldugu icin ,devamli modeller degisiyo ,sen biliyosun fransizca bence bak bu dergiye begendigin model olursa al ordan ogrenebilirsin biseyler
optum canim tekrar gorusuruza.s.

Pinarrrrrrrrrrrrrrrrr Nerelerdesin Kizzzzzzzzzz Niye Hiç Yazmiyosun özledim Seni Optm

evet tuba ya sen bi gittin pinar daha zor ugrar oldu buraya ,simdi yine kayboldu ,insallah onemli bisey yoktur ,sadece giremiyodur belki ,en kisa zamanda bekliyoruz pinaarrrrr seni a.s.

CANIM TESEKKÜRLER EVET BENDE SEVİNDİM PARİSE GELİYORUM ZATEN 75.BÖLGESİYMİŞ SEN NERESİNDENSİN CANIM OPTM

bana cok uzaksin canim ya keske yakin olsaydik,ben 70 bolgesinde oturuyorum 7 yil oldu geleli sizlerden eskiyim biraz.
ay kiz kendimi yasli hissettim bir an :roflol: geldigindede goruselim canim fransizcaya dalipta bizleri unutmassin insallah:roflol: gorusuruz canim

kizlar fransada cikan yasadan haberiniz varmi yeni gelenler vivre la france diye bi gune katilmaniz gerekiyo sonrada dil ogrenmeniz sart yoksa oturum vermiyolar testen geciriyolar ustelikte artik on senelik kalkmis basta 3 kez bi senelik veriyorlar sonra on senelik,gorusuruz kizlar opuldunuz

canim cok haklisin herkes ayri bisey soyluyo okullar hakkinda insan sasiriyo inanki,yakin olsaydik ben seni calistirirdim koda, direksiyondada birbirimize moral verirdik,dergi benim niye aklima gelmedi kis bu fransizca bende akil filan birakmadi nedir cektigimiz bu dilden,canim buraya nasil link verebilirim milli egitimin sitesinde fransizca dersler var ustelikte iki dilde hem turkce hem fransizca bana cok faydasi oldu belki sizinde isinize yarayabilir,opuldun canima.s.

guzelim sen site derken frannsizca sitemi demek istiyosun ,ben daha once bu konuyu acmisyim orda siteler var bakmak istersen gonderim
ayrica senin bildigin farkli site varsa sende yaz
http://www.kadinlarkulubu.com/fransizca-ogrenmek-t150751/index.html

ah be güzelim sen gittin gideli pek takılmaz oldum artık buralara biliyonmu bende özledim seni çabuk yap şu düğününü gitte bi rahata er konuşalım artık sen bana anlatırsın ilk fransa izlenimlerinizi.tuba kız bişey sorcam giderken arabaylamı gideceniz uçaklamıı haaa???

Gidiyorum Canim Sana Tek Tek Anlatyirim Artik Yaşadiklarimi Oralari Herşeyi Ama Herşeyi Benim Dügün 8 Martta Canim 10 Unda Felan Paristeyim Inş Severim Oralari Ben Ucakla Gidicem Canim Arabayla Zaten Hiç Gelmiyolar Hep Ucakla Bende Ucakla Gidicem Senin Işler Ne Oldu Canim Iyimisin Sen öpüyorum Seni Gelinligimi Kartlar Dügünün Yeri Kinanin Yeri Herşey Belli Oldu Canim Gel Kiz Dügünümeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…