Franksiyonel co2 lazer yaptırdım ve çok mutluyum

canan124

Rabbim sen büyüksün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
227
30
arkadaşlar merhaba ben franksiyonel co2 lazer yaptırarak benlerimi aldırdım.
bu konuyu açmamın sebebide bütün franksiyonel co 2 yazılarını okudum kimse doğru düzgün anlatmamış bir şey kimse ben yaptırdım şunlar şunlar oldu diyip yardımcı olmamış ben herkese yardımcı olmak için hikayemi yazıyorum
öncelikle bu konuda çok araştırma yaptım aylarca düşündüm yaptırmasam mı diye burdaki yazılanları okudum korktum ama yüzümdeki benler psikolojimi o kadar bozuyorduki saçlarımı toplayamıyordum ve bana herkes suratında ne çok ben var gibilerinden cümleler kuruyordu ve bu durum benim sosyal yaşantımı çok etkiliyordu .
en sonun da yaptırmaya karar verdim google yazdım ve 3 doktor ismi çıktı bunları tek tek aradım 2 doktor ben alımını yapmadıgını söyledi ama son doktor olan ankaradaki Dr. Ferruh Bingül gayet güzel bir anlatım biçimiyle muayene tarihi verdi gittim bu arada doktorun bulundugu yer fb estetik. neyse gayet güleryüzlü bir doktor içimi o kadar rahatlattıki normalde yaptırmıcaktım öyle bir görüşüp eve gidicektim ama ben bu doktora güvendim yaptırmaya karar verdim yüzüme bir şey sürülmeden direk lazer yapıldı benlerin üzerine işlem yaklaşık 2 dk sürdü ve acı diye bir şey hissetmedim duymadım bile . kalktıgımda aynayı getirdi doktor bey benlerim sipsiyah olmuş korktum ilk önce bunlara ne oldu diye sordum doktor bey 1 hafta sonra kendiliğinde dökülcekler korkmayın dedi
bana bepnathen sürmemi tavsiye etti benim bepanthene karşı alerjim oldugu için bepanthen sürmedim o zaman bir şey sürmeyin dedi yıkanabilirsiniz dedi. yani su değebilir arkadaşlar. aradan bir hafta geçti bir sabah uyandıgımda yüzümdeki benlerin olmadıgını gördüm ve inanamadım hemen doktoru aradım ona binlerce teşekkür ettim inanın benden eser yoktu bembeyaz bir yüzüm vardı
o kadar mutluyumki kızlar artık saçlarımı toplayabiliyorum insanların o kötü cümlelerine maruz kalmıyorum psikolojim düzeldi. kendime güvenim yerime geldi. ayrıca işlemden sonra kızarıklık şişlik gibi bhiç bir şey olmadı sadece benlerin rengi koyulaştı o kadar yani ertesi gün hatta işlem yapıldıktan sonraki saat işe bile gittim düşündüm çok teşekkür ederim ferruh bey.. beni sosyal yaşamıma geri döndürdüğünüz için unutmadan benim benlerim et beni değilde yüzeysel bendi yani nokta şeklinde olanlardan...

co2 lazer hakkında sorularınız varsa sorun kızlar

merhaba,sanırım siz sadece ben tedavisi görmüşsünüz.memnun kalmanıza sevindim,konuyla alakalı olumlu şeyler okumak güzel fakat bendeki hafif çukurluklarda ne derece etkili olur ? şişlik varken geçti gibi geliyor bir kaç ay sonra görüntü yine aynı vs gibi yazılar okudum önceki sayfalarda.perşembeye randevum var.bu eziyeti çekiceksem değsin istiyorum.etrafımda cesaretlendiricek kimse de yok.burda da kendi kendime konuşuyorum zaten :) neyse arkadaşlar hepiciğinize çok geçmiş olsun.önemli olan sağlıklı bir psikoloji,amman diyim :)

çok önemli insanın psikolojosi bence sizin çukurluklarınıza lazer çözüm olur diğer arkadaşların yazdıgına bakmayın bende dolu şey okudum co2 lazer hakkında ama bakın gayet iyiyim mutluyum önemli olan iyi doktor seçimi ve uygun cilde sahip olmak herkeste aynı sonucu vericek diye bir şey yok

bizde kuzenim için arastıyoruz bu konuyu maliyeti nedir acaba bi de fotoğraf eklemeniz mümkün mü acaba cok tsklerrr

bizde kuzenim için arastıyoruz bu konuyu maliyeti nedir acaba bi de fotoğraf eklemeniz mümkün mü acaba cok tsklerrr

maliyeti çok ucuz yani bana göre şimdi burdan fiyat vermem uygun olurmu bilmem özel mesaj atıyım dicem ama yeni üye oldugum için atamıyorum google dr.ferruh bingül yazın kliniği arayın randebu isteyin randevuda doktor beyle fiyatı görüşün ama bana göre çok iyi bir miktar önemli olan zaten doktorun ilgisi inanın 3 günde bir kontorle gidiyorum o kadar güleryüzlüki hiç geri çevirmiyor bazı doktorlar öyle değil ben çok şanslıyım bütün benlerimi aldırdım ama benimkiler yüzeysel bendi et beni değil yüzüm gözüm açıldı şimdide exaregel diye bir ilaç verdi doktor onu sürüyorum hafif ama çok hafif kızarıklıklar için

canım hafifte olsa çukur, iz kalmadı mı ?

canım hafifte olsa çukur, iz kalmadı mı ?

çok hafif çukurluk kaldı ama yakında bile kimse anlamıyor ve doktor iz geçiren krem verdi xeragel diye bir ilaç onu 3 ay kullanıcam sonra sonuç mükemmel olcak hoş ben şimdide çok mutluyum yakında bile kimse anlamıyroum benlerimden kurtuldum ama benim yüzümde 25 tane vardı psikolojim bozulmuştu şu an çok mutluyum saçımı topluyorum hemde topuzzzzzzz:):)

Fraksiyonel lazerin gözaltı morluklarına da iyi geldiğini duymuştum doğru mu? yaptıran var mı?

Benimde vucudumda küçük küçük bissürü benim var, senden cesaret aldım bende lazerle aldırmaya karar verdim. tecrübeni bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler.

hiç iz kalmadı hemde hiç çok mutluyum benlerim tekrar çıkmadı hemde:)

çok sağol canım bende heveslendim yaptırmayı düşünüyorum :))) iyiki yazmışşsın vallahi böyle bilgilendirmek çok güzel. hastanede daha iyi olur sanırım, özel bi yerden ? İstanbuldayım ben acıbadem hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…