arkadaşlar merhaba ben franksiyonel co2 lazer yaptırarak benlerimi aldırdım.
bu konuyu açmamın sebebide bütün franksiyonel co 2 yazılarını okudum kimse doğru düzgün anlatmamış bir şey kimse ben yaptırdım şunlar şunlar oldu diyip yardımcı olmamış ben herkese yardımcı olmak için hikayemi yazıyorum
öncelikle bu konuda çok araştırma yaptım aylarca düşündüm yaptırmasam mı diye burdaki yazılanları okudum korktum ama yüzümdeki benler psikolojimi o kadar bozuyorduki saçlarımı toplayamıyordum ve bana herkes suratında ne çok ben var gibilerinden cümleler kuruyordu ve bu durum benim sosyal yaşantımı çok etkiliyordu .
en sonun da yaptırmaya karar verdim google yazdım ve 3 doktor ismi çıktı bunları tek tek aradım 2 doktor ben alımını yapmadıgını söyledi ama son doktor olan ankaradaki Dr. Ferruh Bingül gayet güzel bir anlatım biçimiyle muayene tarihi verdi gittim bu arada doktorun bulundugu yer fb
estetik. neyse gayet güleryüzlü bir doktor içimi o kadar rahatlattıki normalde yaptırmıcaktım öyle bir görüşüp eve gidicektim ama ben bu doktora güvendim yaptırmaya karar verdim yüzüme bir şey sürülmeden direk lazer yapıldı benlerin üzerine işlem yaklaşık 2 dk sürdü ve acı diye bir şey hissetmedim duymadım bile . kalktıgımda aynayı getirdi doktor bey benlerim sipsiyah olmuş korktum ilk önce bunlara ne oldu diye sordum doktor bey 1 hafta sonra kendiliğinde dökülcekler korkmayın dedi
bana bepnathen sürmemi tavsiye etti benim bepanthene karşı alerjim oldugu için bepanthen sürmedim o zaman bir şey sürmeyin dedi yıkanabilirsiniz dedi. yani su değebilir arkadaşlar. aradan bir hafta geçti bir sabah uyandıgımda yüzümdeki benlerin olmadıgını gördüm ve inanamadım hemen doktoru aradım ona binlerce teşekkür ettim inanın benden eser yoktu bembeyaz bir yüzüm vardı
o kadar mutluyumki kızlar artık saçlarımı toplayabiliyorum insanların o kötü cümlelerine maruz kalmıyorum psikolojim düzeldi. kendime güvenim yerime geldi. ayrıca işlemden sonra kızarıklık şişlik gibi bhiç bir şey olmadı sadece benlerin rengi koyulaştı o kadar yani ertesi gün hatta işlem yapıldıktan sonraki saat işe bile gittim düşündüm çok teşekkür ederim ferruh bey.. beni sosyal yaşamıma geri döndürdüğünüz için unutmadan benim benlerim et beni değilde yüzeysel bendi yani nokta şeklinde olanlardan...