• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar fraksiyonel lazerle çatlakları azalan var mı

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

aysefatmaemine

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
16
3
6
34
kilo alıp vermekten çatlaklarım oluştu ve esmer olduğum için de çok belli oluyor. fraksiyonel lazerin etkili olduğunu duydum yaptırıp memnun kalan oldu mu

ben yaptırmadım ama araştıran biriyim. yuzde yuz sonuc asla beklentınız olamaması gerekiyor ha eger yuzeysel ıncecıkse evet o zaman belki tamamen gecebilir ama değilse yuzde 50-60 belki 70 e kadar iyileşebilir bu durumda doktorun tecrubesi devreye giriyor.paradan kacmadan iyi bir doktora yaptırırsanız fayda gorursunuz .belki yuzde 50-60 iyileştirdikten sonra tekrar devam edersiniz o zaman baya baya iyileşmiş olur

Ben geçen hafta fraksiyonel lazere başladım özel bir hastanede. Dermatolog bana %30-80 arası başarı sağlıyoruz dedi. Benimkiler ergenlikten beri var . Krem losyon yağ işine hiç başlamadan derinlemesine işin içine giriyim dedim. 4-5 seans yapılacak toplamda. İlk seansta normal epilasyona göre bir tık hafif acı oldu. Baya kabarıp şişiyor yara gibi kızarıyor sonra kabuklanmalar oluyor ama bildiğimiz yara gibi değil. 3 haftada 1 yapılacak işlemmiş. Zaten ancak iyileşiyor. Benim basen ve kalçada var sanki çok kilo alıp vermişim gibi. İşte bağ dokusu çok zayıfmış. Çok kilo almamaya çalış, bol su iç, nemlendiricileri ihmal etme dedi doktor bakalım nasıl sonuçlar alıcaz.

Merhaba bende bugün fraksiyonel lazer yaptırdım, karın bölgem genitale de inmişti belim ve kollarım. Seans sonrası medicasol sürüldü, ben 2 saat önce tekrar sürdüm. Ama mecburen üstümde inçe bir gecelik var ve değiyor. Ayrıca sırtımda yer alan bölgenin üstüne yatıyorum. Siz nasıl yaptınız? Neler yaşadınız? Şu an durum nedir?

Kizlar catlaklarinizda nasil bi degisim oldu paylasir misiniz
Ben geçen hafta fraksiyonel lazere başladım özel bir hastanede. Dermatolog bana %30-80 arası başarı sağlıyoruz dedi. Benimkiler ergenlikten beri var . Krem losyon yağ işine hiç başlamadan derinlemesine işin içine giriyim dedim. 4-5 seans yapılacak toplamda. İlk seansta normal epilasyona göre bir tık hafif acı oldu. Baya kabarıp şişiyor yara gibi kızarıyor sonra kabuklanmalar oluyor ama bildiğimiz yara gibi değil. 3 haftada 1 yapılacak işlemmiş. Zaten ancak iyileşiyor. Benim basen ve kalçada var sanki çok kilo alıp vermişim gibi. İşte bağ dokusu çok zayıfmış. Çok kilo almamaya çalış, bol su iç, nemlendiricileri ihmal etme dedi doktor bakalım nasıl sonuçlar alıcaz.
Merhaba bende bugün fraksiyonel lazer yaptırdım, karın bölgem genitale de inmişti belim ve kollarım. Seans sonrası medicasol sürüldü, ben 2 saat önce tekrar sürdüm. Ama mecburen üstümde inçe bir gecelik var ve değiyor. Ayrıca sırtımda yer alan bölgenin üstüne yatıyorum. Siz nasıl yaptınız? Neler yaşadınız? Şu an durum nedir?

Kızlar merhaba. Ben de fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum. Bacak ve popo bölgesinde ergenlikten kalan çatlaklarım mevcut maalesef. Bronzlaşınca da iyice ortaya çıkıyor. Kilo sorunum yok düzenli spor yapıyorum ve kas oranım arttıkça eski kötü görünümleri nispeten düzeldi. Belki lazerde normale oranla daha iyi sonuç alabilirim. Doktorla konuşucam ama yaptıran arkadaşlara da sorayım. Kaça mal oldu? En azından seans başına ne kadar oluyor? Ön fikir edinmek için bilgilendirirseniz sevinirim

ben yaptırdım olduğu gibi duruyor çatlaklar. en başında hafif siliklemiş gibi geldi ama hiç bir işe yaramadı. Ama tek seans yaptırdım

Back
X