Kirmiziyken cok daha iyi sonuc aliniyor. Bence siz bir an once tedaviyi düşünün. Beyazlayinca gecmiyorlar.benim çatlaklarım da çok artmaya başladı kırmızı kırmızı o kadar korkunç duruyor ki
arkadaşlarınızın sonuç aldiği yer neresi acabaKirmiziyken cok daha iyi sonuc aliniyor. Bence siz bir an once tedaviyi düşünün. Beyazlayinca gecmiyorlar.(
Bende yaptirmistim gercekten aylarca psikolojimi bozdu. Bir turlu o yaniklari izleri iyilesmiyodu. 1 2 senede tamamen anca gecti derinin ince olup olmamasina da bagliHanimlar oncelikle iyi bayramlar diliyorum..
Bayram sabahi boyle bir konu acmak istemezdim ama bilenler lutfen yardimci olsunlar.
Dun catlaklarima fraksiyonel lazer yaptirdim. Dunden beri alev alev. Doktora ulasamiyorum haliyle. Bu yanma hissinin bir gunde gecmesi gerekmez miydi ? Ne uyuyabiliyorum ne hareket edebiliyorum. Resmen yanik icinde kaldim cok cok uzgunum. Nemlendirmek icin surdugum krem mahvediyor dayanamiyorum. Nolur yaptiran biri surecle ilgili bana donus yapabilir mi ?
Bu kadar sarsici bir lazerden sonra acikcasi iz kalmama ihtimalini dusunemiyorum. Bayrami kendime zehir ettim
Merhaba.Bende yaptirmistim gercekten aylarca psikolojimi bozdu. Bir turlu o yaniklari izleri iyilesmiyodu. 1 2 senede tamamen anca gecti derinin ince olup olmamasina da bagli
İzmirde yaptırdi o adini hatirlayamiyorum siz İyi bir dermatologla gorusun derim.
Sizin icin ogrenecegim adiniaa bende izmirdeyim :) iyi bir dermotolog bulamadım lütfen bana önerirseniz çok sevinirim
merhaba ögrenebildiniz mi ve sizinkiler şuan ne durumdaSizin icin ogrenecegim adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?