Fraksiyonel lazer yaptırmış olan allah rızası için gör...

Arkadaşlar bende ekim ayında İzmirde Prof Oktay Avcı da fraksiyonel co2 lazer yaptırmayı düşünüyorum kendisi çok ünlü bi doktor muayene ücretide lazerin dışında ve çok pahalı.Acaba Oktay Bey de yaptıran varmı onun yerine özel bi hastaneyimi tercih etmeliyim.

Bende yaptırmayı düşünüyorum adanadayım ankarada dr ferruh bingülün iyi olduğunu gördüm bu formda ama o kadar zahmet çekip oraya gidip kontrol olup yada işlemi yaptırıp kötü olması korkusu var oktay beyi bilmiyorum ama cok iyi araştırma yapmak lazım cünkü pişman olan çok insan var

Sadece pırıl pırıl olması içinmiydi yoksa cilt probleminiz var mıydı

Fraksiyonel lazerden fayda gördünüz mü ne olur yardım edinnn

İşlemden baya zaman geçmiş bi problem var mı memnun kaldınızmı cukurluklarınız da durum ne yardımcı olur musunuz

Yaptırdınız mı yeniden fraksiyonel co2 lazer prp ?

3 yıl toplam 2400 tl verip o zaman türkiye'de sadece 3 yerde yapılan sözde en etkili co2 fraksiyonel lazer yaptırmıştım 2 seans.fayda görmek bir tarafa yüzümde kalıcı lekeler ve tırmıkizine benzer izler kaldı.aman diyeyim..

mrb kızlar beyazlamış çatlak tedavisi hakkında doktor yardımlarınız bekliyorum.Nette şu videoyu buldum bu kimdir bilginiz var mı?

Arkadaslar gunes lekelerimden ve cildimde ki skarlardan sikayetciydim, nisantasinda Dr. Nezih Karaca'nın kliniginde kendisine fraksiyonel lazer yaptirdim. ve cok memnunum.hem yuzum canlandi yenilendi hemde lekelerimden kurtuldum.herkese tavsiye ederim.

beyaz çatlaklar için 4 bin çok pahalı ya 5 seansta kesin geçebilir deri yapısına göre degişiyor

fiyatı yazsaydın çok merak ettim 4 bin normal mı

kaç seansta bitti birde fiyatı yazar mısın ?

peki kabuklanmadan sonra alttan çıkan pembe derinin normalleşme süreci nedir?? lekeden kurtulacağım derken şimdide pembe pembe beneklimi olacağım

Ben Coollazeri yaptırıyorum.Aşırı memnunum.Hem ağrılı bir işlem değil hem de cilt çabucak yenileniyor.Kesinlikle daha parlak, sıkılaşmış ve genç bir görünüm ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…