• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fragrancex den parfüm alan varmı?

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
slm kızar bu sitede parfümler çok uygun ve orjinal olduğu sçyleniyor.. hiç alıveriş yapan varmı? ben biraz araştırdım orjinallik hakkında değilde gönderide sorun çıkmış genelde çok geç geliyormuş.. bende bugün deneme amaçlı mini bvlgari sparişi verdim hem orjinalliğini hemde ne zaman gelir onu test etmek için.. ama daha önce alışveriş yapan varsa lütfen görüşlerini bildirsin.. hıı bu arada şuan ücretsiz kargo var ve tester ürünleri çok uygun...

slm kızar bu sitede parfümler çok uygun ve orjinal olduğu sçyleniyor.. hiç alıveriş yapan varmı? ben biraz araştırdım orjinallik hakkında değilde gönderide sorun çıkmış genelde çok geç geliyormuş.. bende bugün deneme amaçlı mini bvlgari sparişi verdim hem orjinalliğini hemde ne zaman gelir onu test etmek için.. ama daha önce alışveriş yapan varsa lütfen görüşlerini bildirsin.. hıı bu arada şuan ücretsiz kargo var ve tester ürünleri çok uygun...

evet ben aldım 3 kere. 2 alışverişimde sample istetmiştim sorunsuz geldiler ve orjinalller.ancak 3.cü alışverişimde parfüm istettim yaklaşık 40 dolarlık. Temmuzun 14 ünde sipariş verdim ancak henüz daha gelmediler. Üstüne bir bardak soğuk su içerim herhalde.Mail gönderdim, bekleyin gelir diyorlar ancak benim umudum pek yok. Bundan sonra tracking no veren sitelerden alışveriş yapacağım

Her zaman free shipping var o sitede.
Bende sample siparişi vermiştim 2 kez,geç olmasına rağmen gelmişti.
Parfüm gönderilerinde eline ulaşmayan arkadaşlarımda oldu,o yüzden cesaret edememiştim almaya.

ben yeni görüğüm için bide free shipping için kod olunca bir sürelik sandım :) evet bende araştırdım bazı arkadaşları 2 3 ay sonra gelmiş:)) birde 7 ay bekleyipte gelmeyen olmuş oda mail atmış para iadesi yapmışlar.. sample değilde tester parfüm veya normal parfüm alan oldumuonlar orjinalmi çünkü gerçekten çok ucuz..

Back
X