Gelinlik Modelleri Fotoğraftan model çalışabilecek gelinlikçi/abiyeci - İstanbul

tarateller

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
25
0
16
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Beğendiğim bir elbise fotoğrafını gelinliğe dönüşterecek, gelinlik veya abiye dikmeyi gerçekten bilen (tül ve dantel kabarıklığını satmaya çalışmayan), fotoğraftan çalışabilecek uygun fiyatlı bir gelinlikçi arıyorum. Aslında abiyeci de olur çünkü gelinlik klasik gelinlik kalıplarında değil. Şifon bir model. Üst kısmının nasıl olacağına dair ayrıntılı fotoğraflar var, eteği de bir kaç farkı fotoğraftan anlatmaya çalışıcam ama genel olarak şifon bir model, tarlatansız vs. Nereyi tavsiye edersiniz? Sizin/yakınlarınızın diktirdiği memnun kaldığınız aynısını yaptı dediğiniz yerlerin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Ben de beğendiğim birkaç model çok pahalı olduğu için diktirmeyi düşünüyorum. İstanbul'da önerilecek kaliteli ama fahiş fiyat çekmeyecek güvenilir gelinlikçi arıyorum. Önerisi olan yok mudur?

arkadaşlar yok mu istanbul ya da ankarada önerebileceğiniz uyguna istediğimiz modeli dikebilecek gelinlikçi? çok abartılı birşey istemiyorum. balık model olabilir belki.. fransız danteli (gerçi o pahalı oluyor ama fransız danteliymiş gibi birşey de olabilir) olabilir en fazla.. hatta şuan bilemiyorum ama dantel kumaş vs yi ben alıp sadece dikim yapacaklar da olabilir... var mı 1500'e kadar dikebilecek bildiğiniz bir yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…