fotoğraflı proje

1000ina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
2
0
1
39
Merhaba bayanlar,
benin adım Camilla ve yakın zamanda İstanbul'a taşınmış bir İtalyan fotoğrafçıyım. Kadınların anne olmak için karşılaştıkları zorluklarla ilgili uzun vadeli bir yurt projesi üzerinde çalışıyorum. Bu kişisel bir mesele ve umudum konu olan bazı tabuları yıkmaktır. Yaşayan ve hakkında daha fazla bilgi isteyen herkesle bilgi edinmek isterim.
Daha faz bil için lütfen DM!
Not: İngilizce, Fransızca, İspanyolca veya İtalyanca konuşabiliyorsanız bana bildirin

Cheers!

Daha faz bil için lütfen DM!

detayları burada verebilirsiniz... sitenin temeli kişisel verilerin gizliliği ve korunması zerine kurulduğu için biz her şeyi forumda yaşıyoruz. Anlatacaklarınız illegal değil ise buradan yazabilirsiniz.

hoş geldiniz...

bu, yaşadığım bir deneyimden kaynaklanan kişisel bir proje. Geçmişte bir tüp bebek kliniğinde çalıştım ve kadınların ailelerine veya arkadaşlarına açılamadığı için bu kadar hassas bir anda ne kadar yalnız hissettiğini fark ettim, bu nedenle bu tabuları yıkmak istiyorum.

Proje hedefiniz ne ogrenebiirmiyim..tam olarak..amac guzel tabiki..ama hedefi merak ettim.karsilastigim zorluklar hastanelerin yada doktorlarin yeterince guven vermedigi..ilk gorusmede reklamlarini cok iyi yapip tedavi sureclerinde gerekli ilgi alakanin tam olarak gosterilmedigi tedavi icin olanin dan bahsediyorum aslinda..bazi doktorlara soru bile sorulamadigi..soruldugu zaman burada doktor benim gibi cevaplar alindigi..yani bu bilgileri bize yeterince aktarmadigi..gibi durumlar ilk basta aklima geldi..mesela benim..her negatifte..kadinlarin icinde bulundugu psikolojik durumunun sarsildigi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…