Evet biliyorum ama diğer tarafta geç cevap veriliyor.. 1 2 güne sipariş vereceğim için buraya açıp hemen cevap alayım diye düşündüm.. Senin bi fikrin varmı??
:)) 4 camli olan yere duvardan duvara yaptir bence. Perde küçük kalinca hic hoş durmuyor bence .
Ha hepsine fon yaptiririm diyorsan o olabilir hoş durur bence.. Önemli olan senin zevkin tabii ki :)
Sağolun kızlar.. dediğiniz gibi yaptırdığımda bol perdeli bi oda gibi görünürmü diye düşünüyorum.. Esmer0101 dediğim gibi karmaşık bir görüntü oldumu. Klasik güneşlik+tül yaptırdın demi?Bence 4 lü olan kismi boydan boya yaptirin. Benimde pencerelerim öyle ben duvardan duvara yaptirdim. Yinede secim sizin
Bu fotoğrafı bende görmüştüm. Ama burda komple cam var diye vazgeçmiştim. Yinede aklımın bi köşesinde bekliyor hala bu fikirde..Eki Görüntüle 1490516 Bizim salon camları da aynı bu sekilde biz sunu düsünüyoruz suan sadece stor güneslik var,bunu yaptrcaz durum müsait olunca sizin oturma sekline de uygun yani
Teşekkür ederim canım cevabın için.. Perdeciye sorma fikrini de bilmiyordum. bi araştırayım bakalım onuda :)Cok guzel, gunesli bir ev. Gule gule oturun.
Ben hic anlamam, ama internette perdeciye atsan resimleri fikir verir mi acaba?
Bende öyle düşünmüştüm. Mecburen boydan yapılacak bide duvardan duvara olursa hem temizlikte, hem görüntüde bi ağırlık olacak !!Çok parça parça tüm duvarı kapatıcaksın mecbur o yüzden hayalet tül düz bişey seç 2 paröa yaptır kullanım kolaylığı olsun altına da yine ince güneşlik yap çünkü makineye bile zor sığar ağır yaptırırsan. Yanlarına fon bilemedim hoş olmaz vence en üste toplamalı birsey olabilir belki renk gelsin diye...
Oturma odan basit ama tül güneşlik fon çok rahat uyar ortalı düzgün cam.
Dörtlüye düz tül üstüne de renkli perde
Açılınca iki yanda fon olarak kalacak ortadan kesik
Tek salon camına da aynısı onun perde de iki yana açılacak ortadan kesik olup gündüz fon olacak
Oturma odasına zebra yaptırma da ne yaptırırsan yaptır bence
Dediğini tam olarak anlayamadım ama fon+tül+renkli demek istedin sanırım. İki yana açılınca 3 camda da fon mu görünecek yani???
Hımm şimdi anladım canım.. evet aslında güzel fikir böyle yaptırabilirim.. Teşekkür ederim..Hayır
Hayır tül üstüne de renkli ya da desenli perde
Ortadan kesik iki yana açılacak fon gibi duracak ortadakilerin üstünde zaten tül olacak tül tek parça
Hayalimi anlatamadım galiba gözünde canlanmadı
Fon diye yanda 50 cm koyuyorlar ta onun yerine perdeni açınca kenara toplamış oluyorsun
Akşam da tül içinde perde evin içinden görünen renk katan oluyor
Doğrudur canım rustik kullanmadım hiç ama kartonpiyer var dediğin gibi zaten o olmasada yaptırmazdım heralde... Teşekkür ederim yinede :)Canımcımmm nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ikea da rustik perdeler var fransız camlarda şok şık duruyor. yaptırmaya kalkınca pahalı oluyoristanbul daysan ikea yı değerlendir. birde rustik perde takabilmen için kartonpiyer olmaması lazım. eceippp kullanışlı
arkadasa bunu onerecektim ama yandaki cam isi bozuyor. Hem yarim hem altinda petek var. Cok kotu ya.Eki Görüntüle 1490516 Bizim salon camları da aynı bu sekilde biz sunu düsünüyoruz suan sadece stor güneslik var,bunu yaptrcaz durum müsait olunca sizin oturma sekline de uygun yani
evet doğru bizim salon komple cam olduğu icin uyuyor ama burada parcalı olmaz galiba:)arkadasa bunu onerecektim ama yandaki cam isi bozuyor. Hem yarim hem altinda petek var. Cok kotu ya.
Kucuk odaya kruvaze yap kurtul ama salon hakkaten fena