- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Çok saol cnmGeçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Canım benim unutmazmış beni
Çok isterdim ama hiç müsait değilim ki.. oğlum cuma günü genizetinden ameliyat oldu.. bide taşınma işlerimiz oldu bu ara.. bide yayladayım pasta için gerekli malzemelerimin çoğu kendi evimde..
Ama sen sorunca bi yapasım geldi acaba pasta kaldı mı ki
Sen sorunca tarif almaya karar verdiHain kadınlar bende heyecan bırakmadı, hevesim kaçtı
Eğer birinci olursam 20 çocuğa karam ciklota alıp dagitacagim
Hippomda fena süslüyor, katılsa idi sallardı ortalığı
Çok gecmis olsun canımCanım benim unutmazmış beni
Çok isterdim ama hiç müsait değilim ki.. oğlum cuma günü genizetinden ameliyat oldu.. bide taşınma işlerimiz oldu bu ara.. bide yayladayım pasta için gerekli malzemelerimin çoğu kendi evimde..
Ama sen sorunca bi yapasım geldi acaba pasta kaldı mı ki
Aynen cnm şükürler olsunGeçmiş olsun canımdaha büyük eve mi çıktın
Bulabilirsen tarif yap, senin sunumlar dehşet, pastada sunum demek
Teşekkür ederim cnm.. bu ara aşırı yoğunum her şey üst üste geldi.. 20 güne kdrda kardeşim evleniyo inş.. pastalarda aktif olamadım maalesef..Çok gecmis olsun canım
Hayırlısı olsun canımTeşekkür ederim cnm.. bu ara aşırı yoğunum her şey üst üste geldi.. 20 güne kdrda kardeşim evleniyo inş.. pastalarda aktif olamadım maalesef..
Aramızda kalsın fena ama kahve ile cheeskek sunumu yapmıştı , sallar iddialilariSen sorunca tarif almaya karar verdi
Hoşgeldiniz efendim
Hosbuldum ablacmHoşgeldiniz efendim
Gelsin görelimAramızda kalsın fena ama kahve ile cheeskek sunumu yapmıştı , sallar iddialilari
Saol cnm.. inst sayfasını da çok boşladım.. senin doğum günü paylaşımlarına bayıldım amaHayırlısı olsun canımAllah kolaylık versin
İyiyim canım sağol sen nasılsınHosbuldum ablacm
Nasilsin
Çok şükür canım gözün aydınAynen cnm şükürler olsun
Teşekkürler canımSaol cnm.. inst sayfasını da çok boşladım.. senin doğum günü paylaşımlarına bayıldım ama
Kim ben miAramızda kalsın fena ama kahve ile cheeskek sunumu yapmıştı , sallar iddialilari
Saol cnmÇok şükür canım gözün aydın
YeaappppKim ben mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?