- 24 Aralık 2014
- 5.142
- 6.914
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yok normalde astimim var zaten sorun olsa astim krizine girerdim herhalde en son ari soktugunda da olmamisti sadece asiri sismistiNefes alma durumunuzda bir sıkıntı var mı ?
Acili bosuna mesgul etmeyeceksem gitmek istiyorum o yuzden sordum buraya daBence gitmelisiniz alerjiniz varmis daha kotu olabilirsiniz
Arı sokması bu şekilde olur zaten beni de sokmuştu küçükken biz hiç doktora gitmemiştik bir şey olmadı ama ilacı var mı bilmiyorumEn son 20 yil önce belki dedaha fazla oluyor cocuktum ari sokmustu ayagımi 3 gün yürüyememistim aşırı şişmişti kangren gibiydi ayni annem saglik ocagına götürmüştü doktor alerji yapmis demisti ama igne yaptilar mi ilac mi verdi ne yapti hatirlamıyorum hic solunumda sorun olmamıstı o günden beri arı sokmadı.4 5 saat önce ari soktu bacagım böyle oldu acile gitmem gerekir mi ? Evde krem var ama bebegimi emziriyorum kullanilır mi bilmiyorum acili bununla mesgul etmeli miyim kararsiz kaldım en ufak seyde acile gitmem cünkü kızarim bosa gidenlere var mi basina gelen
Annem yanimda tesekkur ederim acile gideyim o zaman ben biSiz yalnızsanız yanınızda biri bulunsun yine de . Eğer kendinizi kötü hissederseniz ambulans çağırın ama bebeğinizi düşünün önce
Burnu akan gidiyor sizinki daha acil olmadi saglik ocagina gidin.Acili bosuna mesgul etmeyeceksem gitmek istiyorum o yuzden sordum buraya da
BU derece sisiyor muydu fotografta net cikmamis cevresi de hareli epey ve cok kasiniyorArı sokması bu şekilde olur zaten beni de sokmuştu küçükken biz hiç doktora gitmemiştik bir şey olmadı ama ilacı var mı bilmiyorum
Evet o yüzden gidince 3 saat sıra bekliyoruz iste keske her isteyen gitmeseBurnu akan gidiyor sizinki daha acil olmadi saglik ocagina gidin.
Evet evet şişer normal ama ek semptomunuz varsa gidin acile tabi ne olur ne olmaz gerçi 4/5 saat geçmiş çokta sorun olmaz benceBU derece sisiyor muydu fotografta net cikmamis cevresi de hareli epey ve cok kasiniyor
Benim 5 yaşındaki kızımı sokmuştu ama kızarma olmadı sizin alerjiniz var bı gidin muhakkakYok normalde astimim var zaten sorun olsa astim krizine girerdim herhalde en son ari soktugunda da olmamisti sadece asiri sismisti
Insallah sorun olmaz biraz korktum daEvet evet şişer normal ama ek semptomunuz varsa gidin acile tabi ne olur ne olmaz gerçi 4/5 saat geçmiş çokta sorun olmaz bence
Bence gidin acileEn son 20 yil önce belki dedaha fazla oluyor cocuktum ari sokmustu ayagımi 3 gün yürüyememistim aşırı şişmişti kangren gibiydi ayni annem saglik ocagına götürmüştü doktor alerji yapmis demisti ama igne yaptilar mi ilac mi verdi ne yapti hatirlamıyorum hic solunumda sorun olmamıstı o günden beri arı sokmadı.4 5 saat önce ari soktu bacagım böyle oldu acile gitmem gerekir mi ? Evde krem var ama bebegimi emziriyorum kullanilır mi bilmiyorum acili bununla mesgul etmeli miyim kararsiz kaldım en ufak seyde acile gitmem cünkü kızarim bosa gidenlere var mi basina gelen
Solunum sıkıntısı yaşıyorsunuz, arının ısırdığı bölgede bayada kızarmış görünüyor bence gidin.Acili bosuna mesgul etmeyeceksem gitmek istiyorum o yuzden sordum buraya da
Hazirlandim gideceğim bakalimBenim 5 yaşındaki kızımı sokmuştu ama kızarma olmadı sizin alerjiniz var bı gidin muhakkak
Solunum sıkıntim yok normalde astimım var zaten solunumla ilgili bir sorun olacak olsa hemen olurdu herhaldeSolunum sıkıntısı yaşıyorsunuz, arının ısırdığı bölgede bayada kızarmış görünüyor bence gidin.
Hazirlandim gidecegimArı zehrine alerjiniz var demek ki. Gidin acile bir iğne yaparlar geçiverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?