• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraflı 👈 gebelik belirtisi akıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Simarikkk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
68
21
8
29
Kizlar foto bana ait değil öncelikle belirteyim linclenmeyeyim araştırma yaparken fotoya denk geldim ve bendende 2 gün önce bu şekil bı akıntı geldi peçeteme ve şaşırdım adetim 3 gün geçti uygulamaya göre adetim pek düzenli sayılmaz birde geceleri yatarken bel ağrısı yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz evlendigimizden beri 🤲 bu durumu yaşayan varmı daha önce gebelik belirtisi akıntı olabilirmi 🙄

Fotoğrafın mide bulandırmasını bir kenara koyarsam, Bende de olur bu, hiç gebe kalmadım. Evliyim, bekarken de olurdu.
Belirti olduğunu sanmıyorum.

Orda fotoğrafli diye yazıyor niye giriyorsun o zama. Görmek istemiyorsan
Yasak
Yasak
Yasak
Yasak
Yasak
Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak
Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

Yasak

40oldu herhal? Igrenc mahluk. Git kapi komsuna sor, madem cok normal elalemin gormesi

Arkadaşlar bu şekilde davranışlarınız kötü başta belirtilmiş üstelik hepiniz illaki bu uygulamada neler görmüştür cahre bulabilmek için paylasiyoruz hepimiz birbirimizden destek almak için bu uygulamayı kullanıyoruz kimse birbirine kırıcı olmamali bu şekilde kibarca uyarı yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back