Fotograflarinizdan Dergi Kapagi Yapin Msn de Avatar Olarak Kullanin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
yerimsenibenşutarafagitti

ORNEK :
şutarafagitti

bir tik yeter
şutarafagitti:içelim:

Zeppimm çok eğlenceli tşk ederim canım bende oğluşu time kapak yaptım:roflol::roflol:

ay çok güzel insan kendini ünlü sanıyor sengözlerimebaksanab

harikasın sen...
daha yeni replemişim seni.hemen veremiyorum.borcum olsun.oğluşun ve eşinle en güzel günlerde senin olsunŞeniz

Hakkat dergilere kapak olacak karıyım beehh :roflol: naniknanik

Mersisengözlerimebaksanab

ama kopyalayıp yapıştırdığım zaman sadece fotoğraf görünüyoo.. dergi ismi kayboluyoo.. nasıl olacak bu annamadım..fisfisfis bu durumda msn e nasıl avatar yapıcam annamadım.. (

ama kopyalayıp yapıştırdığım zaman sadece fotoğraf görünüyoo.. dergi ismi kayboluyoo.. nasıl olacak bu annamadım..fisfisfis bu durumda msn e nasıl avatar yapıcam annamadım.. (

cok basit sengözlerimebaksanab
simdi link link aciklayayim resim yuklendikten sonra bu link geliyor;

daha sonra burdan hangisini sececekseniz onu tiklayin ...cikan sayfada boyutlar gelecek
istediginiz boyunuz uzerine tiklayin ...
en son dergi kapagi tek olarak gelecek ;

simdi kaydedebilirsiniz ;sag tik yapip kaydedin yerimseniben:içelim:

canımm şimdi oldu..açıklamaların için çok teşekkürederim sana..sen harikasın yafuu..:1hug::1hug::1hug:a.s.

Arkadaslar rice etsem denemelerinizi "deneme tahtasi '' bolumune yapsaniz cok guzel olacak yerimseniben ...forumumuz yeterince kalabalik zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…