Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotograflarinizdan Dergi Kapagi Yapin Msn de Avatar Olarak Kullanin...
ama kopyalayıp yapıştırdığım zaman sadece fotoğraf görünüyoo.. dergi ismi kayboluyoo.. nasıl olacak bu annamadım..fisfisfis bu durumda msn e nasıl avatar yapıcam annamadım.. (
ama kopyalayıp yapıştırdığım zaman sadece fotoğraf görünüyoo.. dergi ismi kayboluyoo.. nasıl olacak bu annamadım..fisfisfis bu durumda msn e nasıl avatar yapıcam annamadım.. (
cok basit sengözlerimebaksanab simdi link link aciklayayim resim yuklendikten sonra bu link geliyor;
daha sonra burdan hangisini sececekseniz onu tiklayin ...cikan sayfada boyutlar gelecek istediginiz boyunuz uzerine tiklayin ... en son dergi kapagi tek olarak gelecek ;
simdi kaydedebilirsiniz ;sag tik yapip kaydedin yerimseniben:içelim:
cok basit sengözlerimebaksanab simdi link link aciklayayim resim yuklendikten sonra bu link geliyor;
daha sonra burdan hangisini sececekseniz onu tiklayin ...cikan sayfada boyutlar gelecek istediginiz boyunuz uzerine tiklayin ... en son dergi kapagi tek olarak gelecek ;
simdi kaydedebilirsiniz ;sag tik yapip kaydedin yerimseniben:içelim: