Saç Rengi ve Saç Boyama fotoğrafım:)

cnm platin senin rengin değil gibi gözüküyor.uçları açılmış ve dipten kendi saçının gelmiş olduğu renk en yakışanı bence fotoğrafların içinde ama illa ki boyatmak istiyorsan koyu sarı deneyebilirisn ya da bal köpüğü.ama çok açık renklere gitme derim.

Uçlardaki rengi beğendim.
Zevkler tartışılmaz ve sizin tercihiniz olacaktır muhakkak, ama bence platin ve siyahlı bir kıyafetinizdeki saç renginiz neyse size biraz yaş katabilir/katmış.Sarı ve uçuk sarılar malum yaşlı ve olgun göstermeye meyilli renkler.(Herkes için değil tabii)
Bu resimde genç bir kızken, bir sarı saçlı resimde olgun bir anne gibisiniz.
Tabii makyaj önemli, sürekli fön önemli.Kahve rengi saçı at kuyruğu yapıp ya da topuzla sportif bir hale getirebilirken sarı da her daim bir bakım , süs, püs lazım oluyor.Yapmadığınızda hastalıklıya çıkıyor adınız.
Gözlerinizin rengi de bence kahve tonlarıyla ya da koyu olmayan bir kızılla daha da ortaya çıkabilir.

cnm sarı saçı bende çok severim ama inan ki bu renk de çok yakışmış uçlardaki renk çok hoş,doğal gözüküyor.

yorumlarınızı önemsiyorum gerçekten anladım ki platin pek gitmez bana aslında isteğim doğal kumral bir renk ama sarıya alışınca da geri dönmek zor oluyor..

bence açık sarılar gider sana kumrallarda gider .. benm hep istedgm bi sarı tonu var onada bak belki hoşuna gider

Eklentiler

• $hhhhhhhhh.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…