• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fotoğrafım:)

masumbebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
49
0
86
Edirne
Kızlar merhaba,uzun zamandır üyeydim fakat ilk kez yazıyorum..Birkaç fotoğrafımı göstermek istiyorum,şuan saçlarım istediğim gibi değil platin sarısı yakışır mı bana?düz boya mı gerekir bunun için yoksa röfle mi?
$DSC01501.jpg $istt.jpg $sarı.jpg $annm bn.JPG
üzerlerine tıklayınca büyüyorlar yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

Bence bu renk harika :128: Platin de yakisir ama sanki daha soluk gösterir seni.

Saç rengin güzel.platine ne gerek var gitmez sana.ama röfle yaptırabilirsin böylece yüz güzelliğin daha bir ortaya çıkar.

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için çevremdekiler de bu rengin güzel olduğunu söylüyor ama bi kere aklıma girmesin:) istediğim renk de bu..

Eklentiler

• $scarlett-johansson-loreal-2008-ad.jpg
    $scarlett-johansson-loreal-2008-ad.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 72
platin yakışır size ama saçlarınız iyice lastik gibi olacak benim gibi :D benimde sacım platindi şuan bal köpüğü + küllü sarı var

resmimi koyayım eger bu ton istiyorsan $SDC11568.JPG

öncelikle sacının diplerde koyu rengin varsa açılması gerekir.veya senin alttaki saçların zaten açık oldugu için cila gibi bir karışım yapıyordu benim kuaforum boya gibi sacıma surup bekletiyorduk.sonuc bu oluyordu :) bu arada sac diplerin yanabilir kırmızı benekler cıkabilir:52: ama herseye ragmen platin cok güzeldir.

sedefimm çok güzel bu renk bebek gibi:) kuaförüm düz sarı istiyorsan önce açacağız demişti bu rengi elde etmek için önce açıp sonra düz renk mi boyuyorlar?

sedefimm çok güzel bu renk bebek gibi:) kuaförüm düz sarı istiyorsan önce açacağız demişti bu rengi elde etmek için önce açıp sonra düz renk mi boyuyorlar?

yok canım açık zaten saçların sadece dip rengini açar yıkama yapılır sonra dedigim gibi boyamsı bir şey cila gibi onu sürüp bekletiyordu benim kuafor küllü bir renk ile karıştırıyorum diyordu

şuanki hali berbat zaten tatil olduğu için iyice boşladım kendimi dipler baya çıkmış durumda en kısa zamanda kuaför yollarına düşmeliyim bazen boyat koyu renge kurtul diyorum hatta koyu halimden bir fotoğraf ekleyeyim:)

Eklentiler

• $kahve.jpg
    $kahve.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 48
şuanki hali berbat zaten tatil olduğu için iyice boşladım kendimi dipler baya çıkmış durumda en kısa zamanda kuaför yollarına düşmeliyim bazen boyat koyu renge kurtul diyorum hatta koyu halimden bir fotoğraf ekleyeyim:)

canım bu en son ekledğn resimde uçların ne renk?

yasyas 44 buradaki saçımda sarı röfle üzerine kahverengi boya var,fotoğraf yazdan kalma haliyle güneşten açılmıştı uçları:)

Alakasiz olacak ama sana acik kizil cok yakisir biliyor musun? :1: Ya da söyle cilek sarisi gibi tatli bir sari... Tam anlayamadim ama gözlerin renkli mi? Eger renkliyse, gözlerini ortaya cikaracak bir renge boyamalisin bence. :8:

iyi alıştım fotoğraf yüklemeye :D $Resim 236.jpg
diğerleri uzak biraz bu da yakından saçım fotoğrafım:) tıklayınca daha büyük görünüyor

Back