• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Fotoğrafı görünce sorunumu anlarsınız...Başlık bulamıyorum

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Kızlar gözlerimin altında küçük yağ tanecikleri var.
Fotoğraf $fdg.webp
işte. Ben bu taneciklerden kurtulmak istiyorum. Ne yapmam gerek o kadar kötü görünüyorlar ki ne doktoruna gitmeliyim ne kullanmalıyım doğal bi yolu vs var mı Allah aşkına biri söylesin çok rahatsız edici ya :43::43:

Aynılarından bende de mevcut , hem de kendimi bildim bileli. Geçmesi için bir şey yapmadım ama şimdiye kadar açıkçası çok umursamıyorum. Güzellik salonunda çalışan bir arkadaşım , iğne ucuyla onların tek tek çıkarıldığını söylemişti acısız bir şekilde hatta onların isimlerini de söylemişti ama hatırlamıyorum. Ama tekrarlıyomuş ve o kadar çok var ki , değmez bile. Takmamaya çalışmalısın bence sen de. Çözümü varsa basitçe , uygularız ama :)

Bunlar yağ butoncukları... Dermatologa gitmen gerekiyor. Bir arkadasin dedigi dogru, bir çeşit iğne ile çıkartılıyor ama katılaşmış yağ bezeleri var içinde, bu nedenle siyah nokta gibi buharla filan yumuşayıp çıkmıyor. Göz altı derisi ince olduğu içinde hemen yara olabilir. En iyisi doktora gitmek.

Buarada göz çevrene asla yüz fondoteni-pudra vs sürme... ve yağ bazlı göz temizleme losyonları kullanma. Onlar yağ butoncuklarını arttırır.

kolesterol ya da trigiliseridin artırdığını duymuştum dermatoloğa görün.bende de var biraz,zaman zaman kaybolup tekrar çıkıyorlar.yüz için kullandığın nemlendiriciyi göz çevresine sürme sakın o da artırıyor denedim ve gördüm:)

bendede var onlardan ama alıştım artık.resmı görmesen varlıklarını bıle unutmuşum yanı.ben geçen yıl gıtmiştım dr.a aamelyatla alırız ama iz kalabılır dedı.amelıyat ızı daha kötü olur dıye vazgeçtım.ben alıştım bakalım şimdılık ben onlarla mutluyum :52:

gözaltı kremi gözün altına tamamen sürülünce böyle bir reaksiyon olablirmiş .O yüzden yarısına kadar sürülmeli.Aynı problemden yakınan bir arkadaşımla bu bilgiyi paylaşmıştım.O da o günden sonra bu tarz krem sürmeyi bıraktı .Birkaç ay sonra kayboldu pıtırcıklar.

gözaltı kremi gözün altına tamamen sürülünce böyle bir reaksiyon olablirmiş .O yüzden yarısına kadar sürülmeli.Aynı problemden yakınan bir arkadaşımla bu bilgiyi paylaşmıştım.O da o günden sonra bu tarz krem sürmeyi bıraktı .Birkaç ay sonra kayboldu pıtırcıklar.

herhangi bir krem kullanmıyorum :50:

Bir arkadaşın dediği gibi kolesterol yüksekliği yapıyor bunu. Bende de var ve benim kolesterolümyüksek. Sağlıklı beslendiğimde azalıyor.

kolesterol yüksekliği büyük bir ihtimal sebep oluyor arkadaşların dediği gibi.. kendi kendine geçen bir sorun değil malesef.. iyi beslenmeyle ve cildi temiz tutmayla azalıyor ama tamamen geçmiyor..

bende de var.. bu sebeple az buçuk araştırmıştım. bir uzmana görünmen lazım.. ve tamamen yok olmasını istiyorsan da o yağları lazerle yaktırman lazım. ve daha sonrasında da cildi yine temiz tutmak ve dengeli beslenmek lazım (yağsız, sebze ağırlıklı,..)

Son düzenleme:
tek tek patlatıldığını duydum ama sende abartılcak bişiy yok sakın böyle bişiyi yaptırma.sevgiler

nıvea aoua sensatıon yuz temızleme jeli kullanıyordum kayınvalidem bana gelınce o kullandı bende şisesiyle ona vermiştim bır dahakı karsılasmamızda kızım bak yağ bezelerıme ıyı geldı gectı dedı
gercektende geçmişti.fiyatı da uygun zaten deneyebılırısnız

Back
X