Fotoğrafçı?

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
günlerdir fotoğrafçı arayışındaydım o telaşı düğün gününe sığdırmak istemediğimden ve yaşadığım yer fotoğraf için müsait olduğundan dış çekimi burada yaptıralım dedik. bu haftadan sonra da nişanlım döneceği ve gelinlik damatlık bugün elimizde olacağı için fotoğraf için süremiz kısıtlıydı. Bir kaç fotoğrafçı dolaştık sadece dış çekim için 1700-2000 arası fiyat söylediler. Büyük boy albüm, tercihen aileye verilecek olanlarla beraber. En son işyerinden bir arkadaşımızın tanıdığı bir fotoğrafçıya gittik. En uygun fiyatı veren de oydu. 1000 tl ye büyük boy albüm, cep ve panoyu 1000 tl ye anlaştık. Stüdyoda gösterdikleri fotoğrafları beğendim ama o ara sosyal medyadayı fotoğraf paylaşım yerinde aratmadım isimlerini, normalde tüm fotoğrafcıların fotoğraflarına oradan bakarım. Ve fotoğrafçılığa az çok ilgim var profesyonel olmamakla beraber fotoğraf çekerim severim de. Neyse anlaştığımız ama ücretini henüz ödemediğimiz bu fotoğrafçının fotoğrafını fotoğraf sitesinden inceleyince farkettim ki çoğu fotoğrafında odak, ruh, renk yok. :KK43: Vaktimiz az diye ve dün stüdyodakileri beğendiğimden anlaştık ama şuan kesinlikle içime sinmiyor istediğim kalitede fotoğraf çıkacağını düşünmüyorum ha ne kadar ekmek o kadar köfte bu para miktarına bu şekilde olur derseniz başta da söylediği ilk fiyat 1500 TL'ydi.

Şuan ne yapsam bilemiyorum. çekim yarın ve kesinlikle içime sinmeyen şeyler var. :mad:

hangi şehirde yaşıyorsunuz? belki burada sizi daha iyi bir fotoğrafçıya yönlendirebilecek birileri çıkabilir..

hangi şehirde yaşıyorsunuz? belki burada sizi daha iyi bir fotoğrafçıya yönlendirebilecek birileri çıkabilir..
ben de bir yandan bakıyorum ama arkadaşımıza mahcup olur muyuz bilmiyorum. tek bildiğim kesinlikle istemediğim. nette paylaştıklarında ışık açıları, pozlar o kadar amatör ki

ben de bir yandan bakıyorum ama arkadaşımıza mahcup olur muyuz bilmiyorum. tek bildiğim kesinlikle istemediğim. nette paylaştıklarında ışık açıları, pozlar o kadar amatör ki

ben bunu sormadım ki. yaşadığın yeri sordum. söylemek istemiyorsan, fotoğrafçıyı da paylaşmak istemiyorsan o zaman yardım edebilecek bir durumda değiliz maalesef.

İçin
günlerdir fotoğrafçı arayışındaydım o telaşı düğün gününe sığdırmak istemediğimden ve yaşadığım yer fotoğraf için müsait olduğundan dış çekimi burada yaptıralım dedik. bu haftadan sonra da nişanlım döneceği ve gelinlik damatlık bugün elimizde olacağı için fotoğraf için süremiz kısıtlıydı. Bir kaç fotoğrafçı dolaştık sadece dış çekim için 1700-2000 arası fiyat söylediler. Büyük boy albüm, tercihen aileye verilecek olanlarla beraber. En son işyerinden bir arkadaşımızın tanıdığı bir fotoğrafçıya gittik. En uygun fiyatı veren de oydu. 1000 tl ye büyük boy albüm, cep ve panoyu 1000 tl ye anlaştık. Stüdyoda gösterdikleri fotoğrafları beğendim ama o ara sosyal medyadaki fotoğraf paylaşım yerinde aratmadım, normalde tüm fotoğrafcıların fotoğraflarına oradan bakarım. Ve fotoğrafçılığa az çok ilgim var profesyonel olmamakla beraber fotoğraf çekmeyi severim.

Neyse anlaştığımız ama ücretini henüz ödemediğimiz bu fotoğrafçının fotoğrafın siteden inceleyince farkettim ki çoğu fotoğrafında odak, ruh, renk yok. :KK43: Vaktimiz az diye ve dün stüdyodakileri beğendiğimden anlaştık ama şuan kesinlikle içime sinmiyor, istediğim kalitede fotoğraf çıkacağını düşünmüyorum. Ha ne kadar ekmek o kadar köfte bu para miktarına bu şekilde olur derseniz başta da söylediği ilk fiyat 1500 TL'ydi.

Dün o kadar konuştuk, arkadaşı da aracı yaptık şuan iptal etsek ayıp olur mu bilemiyorum. Çekim yarın ve kesinlikle içime sinmeyen şeyler var. :mad:

İçinize sinmediyse vazgeçmek en doğal hakkınız, sonuçta her ay, her sene yapılan bir şey değil bu ayıp olmaz bence. Fotoğrafçı da mesleğinde iyi olmaya kendini geliştirmeye gayret etsin, bu şekilde kabul edildikçe adam da yerinde sayar hatta ben olsam vazgeçer uygun bir dille de böyle tavsiye verirdim ( biraz ukalalık olabilir ama :KK70: )

Amaaan altı üstü fotoğraf. Anı kalsın diye çekilmiyor musunuz? Benim için gördüğüm tüm düğün fotoğrafları aynı kalitede, bir özelliği olmayan, 2.defa bakmayacağım fotolar. Çekinin gitsin.

ay yok olur mu hic,

fotograf bence dugunun en onemli detayi,

yillar sonra unutuluyor her sey de fotograflardaki gulen yuzler kaliyor.

ben cok severim album yapmayi belki de o yuzden, dugunumde masraftan kirpmadigim yegane sey fotografti diyebilirim.

konu sahibi bence cayin eger ki begenmediyseniz.
ya da simdi fotograf masrafini dugun zamani cikaramayip dugunden aylar sonra gelinle foto cekinmek de moda, onu da dusunebilirsiniz, az para degil neticede.

günlerdir fotoğrafçı arayışındaydım o telaşı düğün gününe sığdırmak istemediğimden ve yaşadığım yer fotoğraf için müsait olduğundan dış çekimi burada yaptıralım dedik. bu haftadan sonra da nişanlım döneceği ve gelinlik damatlık bugün elimizde olacağı için fotoğraf için süremiz kısıtlıydı. Bir kaç fotoğrafçı dolaştık sadece dış çekim için 1700-2000 arası fiyat söylediler. Büyük boy albüm, tercihen aileye verilecek olanlarla beraber. En son işyerinden bir arkadaşımızın tanıdığı bir fotoğrafçıya gittik. En uygun fiyatı veren de oydu. 1000 tl ye büyük boy albüm, cep ve panoyu 1000 tl ye anlaştık. Stüdyoda gösterdikleri fotoğrafları beğendim ama o ara sosyal medyadaki fotoğraf paylaşım yerinde aratmadım, normalde tüm fotoğrafcıların fotoğraflarına oradan bakarım. Ve fotoğrafçılığa az çok ilgim var profesyonel olmamakla beraber fotoğraf çekmeyi severim.

Neyse anlaştığımız ama ücretini henüz ödemediğimiz bu fotoğrafçının fotoğrafın siteden inceleyince farkettim ki çoğu fotoğrafında odak, ruh, renk yok. :KK43: Vaktimiz az diye ve dün stüdyodakileri beğendiğimden anlaştık ama şuan kesinlikle içime sinmiyor, istediğim kalitede fotoğraf çıkacağını düşünmüyorum. Ha ne kadar ekmek o kadar köfte bu para miktarına bu şekilde olur derseniz başta da söylediği ilk fiyat 1500 TL'ydi.

Dün o kadar konuştuk, arkadaşı da aracı yaptık şuan iptal etsek ayıp olur mu bilemiyorum. Çekim yarın ve kesinlikle içime sinmeyen şeyler var. :mad:
Keşke 1 hafta önceden iptal etseydiniz. Sonuçta fotoğrafçıda sizin yerinize başkasını bulabilirdi.

Bence iptal et

Şimdi yarın size rahmetli Ara Güler i de getirseler içinize sinmediği için o fotolar güzel olmaz

Bir kere endişeniz yansır sanki evliliğe yönelik endişe gibi olur

İçine sinmeyen ve önemsediğin bir şeye olsun boşver deme

nişanlım iptal etti. orda beğenip sonra vazgeçtiğim için uzun süredir tartışmadığım nişanlımla tartıştım :KK70:
bakmayın güldüğüme sinirlerim bozuk işte..

her şeyiyle zor bir süreç. Gelin ve damatlara Allah kolaylık versin.

Yasak mı bilmiyorum ama yardımcı olabilirim

Hayatta bir kere oluyor böyle şeyler ve bence iptal ettir düğün bitiyor geriye fotoğraflar kalıyor sadece..

X