Benim hocam demişti flaş kullanmayın diye
Biz daha amatör olduğumuz için, kolaya kaçmayalım diye söyledi heralde :26: Ki ben eylülden beri ders alıyorum flaşlı fotoğraf çekmedim daha. Flaşla çektiğimi de beğenmiyorum, belki kullanmayı bilmediğimdendir. Geçen hafta ışık eğitimi aldık, ışığı kullanmak bana flaştan daha mantıklı geldi, ama tabi daha yeniyim kendi fikrimi söylüyorum yanlış anlamaIşık almayan yerlerde bence de flaş kullanılabilir, ama doğallığı bozmayacak şekilde.
Hocanız kim bilmiyorum ama flaş kullanmak yasak ne demek ya.. flaş kullanmak tecrübe ister.. bilmeyende öğretemez zaten :) ben yıllardır fotoğraf eğitimi veriyorum flaş kullanmak yasak dendiğini ilk defa duydum. Yönlendirmelerim emin ol çok doğru flaş dolgu amaçlı gerekli yerlerde kullanılır. İşin doğrusunu profesyoneller bilir. Reflektörün kaç inc olacağı önemli ışığın doğru bir şekilde flaş kullanılmayan fakat gölgede kalan bölümlerin açılması için gereklidir. Bunun ne olduğunu bilmeyen fotoğrafçılarda gördüm :) Ben birisine bir iş vereceksem bir çok detaya dikkat ederim belki işi bilmemden kaynaklanıyor. Evlenmeden önce 5 yıl mobilya baktım. Hiç kimsenin görmediği detayları görürüm ve içime inmeyeni almam. Titizim fotoğrafta titizlik ister hanımlar paranızı sokağa atmayın diye tüyolar veriyorum isteyen okur uygular isteyen uygulamaz tercih meselesi...
Bence yazıştığın kişinin kim olduğunu pek bilmeden yazmışsın "çekim yapmayan" buna çok güldüm :))))))))))))))))))))))))))))))
canım benim cümlemin anlamını anlamadan gülmeye çalışmışsın da, cümleyi tekrar okuyalım: sizin gibi çekim yapmayan kişilere profesyonellikten uzak yakıştırması yapmak hoş değil. özne ve yükleme dikkat ederek okursan anlayacaksınsenin gibi çekim yapmayan demek, çekim tekniği senin gibi olmayan, senin dediğin gibi yapmayan anlamındaydı. dikkatli okursan sevinirim :)
Olur muu iyi yapmışsınız cevap vermekle:) Doğrudur o zaman Emirgan daha iyi olacaktır... Teşekkür edermm
Canım biz Çamlıca Tepesini düşündük eğer aklımda burası olmasaydı Emirgan Korusunu seçerdim harıka bır yer geçen gün gittik çiçekler falan süper olmuş
Eylülde olacak düğünüm keşke o zamanda olabilse laleler ama napalım her zaman güzeldir eminim:) beni korkutan sadece trafik şuan ulaşımda sıkıntı çekmeyiz umarım varmaya çalışırkenn:/
Canım bende ulaşımdan korkuyorum ama napalım sırf yakın olsun dıye herhangi bir yer seçmek istemedim sonuçta bi kere oluyo
Eylülde olacak düğünüm keşke o zamanda olabilse laleler ama napalım her zaman güzeldir eminim:) beni korkutan sadece trafik şuan ulaşımda sıkıntı çekmeyiz umarım varmaya çalışırkenn:/
Haftaiçi çektirirsen pek trafik olmaz haftasonu istanbul ancak okullar kapandıktan sonra rahatlar
maalesef düğün günü çektireblilirz...6 eylülde okullar açılmamış oluyor bakalım:)
Düğün günü çok zor oluyor bence başka gün seçeneğini değerlendirin
haklısınız ancak ekstra masraf maalesef saç makyaj:/
Deneme saçı yaptırınca ekstra olmuyor bence öyle konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?